OVO JE ČUDNO ČAK I ZA LALATOVIĆA: Najluđi snimak nemirnog trenera! Kada vidite o čemu se radi sve će vam biti jasno (VIDEO)
Foto: Starsport

HIT

OVO JE ČUDNO ČAK I ZA LALATOVIĆA: Najluđi snimak nemirnog trenera! Kada vidite o čemu se radi sve će vam biti jasno (VIDEO)

Fudbal -

Trener Borca iz Banjaluke, Nenad Lalatović, ne uživa u najboljem startu u ovom klubu, a njegovo ponašanje tokom utakmica kao i uvek izaziva puno pažnje.

Na društvenim mrežama je, nakon poraza u derbiju protiv Sarajeva, i te kako aktuelan snimak koji je nastao na tom meču.

Na njemu se vidi Lalatović i ponašanje koje je čudno čak i za njegove standarde.

Jedan je od najaktivnijih trenera tokom mečeva, često gestovima iznova iznenadi navijače i gledaoce, ali pomenuti popularni snimak koji se u velikim količinama deli društvenim mrežama je potpuno drugačiji.

Pogledajte Lalatovićev "ples":

Verovatno ste i sami primetili, a u slučaju da niste, snimak je pušten unazad, pa je ljubiteljima fudbala još zanimljivije da gledaju pokrete nekadašnjeg trenera nekoliko srpskih klubova.

Podsetimo, Lalatović je sa Borcem neočekivano ispao iz kvalifikacija za Ligu konferencija, a potom je u prvom kolu prvenstva Bosne i Hercegovine banjalučka ekipa odigrala bez pobednika protiv Sloge iz Doboja iako je nakon 45 minuta imala dva gola prednosti.

Na kraju je došao i poraz na domaćem terenu od Sarajeva rezultatom 3:1.

Ako ništa drugo, makar se navijači zabavljaju gledajući montažu srpskog trenera, jer svakako da ne uživaju u rezultatima na početku sezone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track