NEĆU O TOME, DA ME NE KAZNE! Lazetić objasnio ZAGONETNU IZJAVU koja je digla prašinu posle remija s Partizanom!
Foto: Starsport

IZAZVAO REAKCIJE

NEĆU O TOME, DA ME NE KAZNE! Lazetić objasnio ZAGONETNU IZJAVU koja je digla prašinu posle remija s Partizanom!

Fudbal -

Trener TSC-a, Žarko Lazetić, izazvao je puno reakcija izjavom nakon što je u Humskoj njegova ekipa osvojila bod.

TSC je protiv Partizana odigrao utakmicu bez golova i tako se potrudio za drugi uzastopni kiks crno-belih.

Atmosfera na stadionu u Humskoj bila je odlična sve do momenta kada su domaći navijači potpuno izgubili strpljenje i bes preusmerili prema upravi kluba.

Napetost se osetila i nakon meča, a Lazetić, ponosan zbog povoljnog rezultata, govorio je, kako smo i navikli, neposredno posle poslednjeg sudijskog zvižduka.

Tada je istakao da ne treba da se pravi podela "ko je čiji", a zagonetno je čestitao "svim akterima utakmice osim nekim koji su izgubili kontrolu pa je utakmica u smeru u kojem ne treba da bude".

Kada je dobio pitanje novinara na šta se to odnosilo, odgovorio je: Da me ne kazne...

Dva dana nakon utakmice Lazetić je gostovao u emisiji "Pregled kola" na "TV Arena sport" i objasnio je svoju reakciju.

- Bio sam nervozan kada sam to rekao, jer nismo pobedili. Takve emocije su i realne posle utakmice, ali kada sam pogledao meč, zadovoljniji sam tom utakmicom nego onom sa Čukarickim, koju smo dobili 4:1. Kako je naš tim izgledao, koliko smo šansi stvorili i nametnuli, nekad rezultat ne isprati ono što se radi na terenu i na kraju nisam bio toliko nezadvoljan kao što je izgledalo neposredno po završetku meča u Humskoj. Protiv Partizana smo odigrali dobro, naročito u prvom poluvremenu, kada smo imali šanse iz prekida - rekao je Lazetić i dodao:

- Zato sam i rekao to što sam rekao posle utakmice sa Partizanom. Možda sam ja neiskusan trener, možda se to ne radi tako, ali nijednu utakmicu protiv Zvezde i Partizana nismo žrtvovali. Nismo želeli da se žrtvujemo, da odmaramo igrače i da se spremamo za neku drugu utakmicu, kao da ne možemo ništa da uradimo. Ljudi iz kluba i ja smatramo da je TSC tim koji svaku utakmicu treba da ide na pobedu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track