SVE GOLOVE KOJE JE ON DAO, DAO BIH I JA: Đurić brutalno spustio najboljeg strelca Partizana!
Foto: Zorana Jevtić

bivši predsednik

SVE GOLOVE KOJE JE ON DAO, DAO BIH I JA: Đurić brutalno spustio najboljeg strelca Partizana!

Fudbal -

Dragan Đurić smatra da bi za Partizan bilo najbolje da je ovog leta prodao Rikarda Gomeza, umesto mladog Marka Milovanovića. Nekadašnji trofejni predsednik crno-belih nije oduševljen umećem internacionalca sa Zelenoretskih ostrva.

Dragan Đurić
foto: Marina Lopičić

- Ono što sam pričao o Rikardu, stojim iza toga! Neće ga niko! Prodali bi oni njega, da mogu. Sve golove koje on dao, dao bih i ja! Da sam na njihovom mestu, forsirao bih našu decu i napravio tim. Sledeće sezone imao bih osovinu ekipe. Doveo onda ono što mi treba. Prave igrače - rekao je Dragan Đurić za Kurir i dodao:

- Ovo sa Belićem, to nije Partizan! Pre tri godine imali smo 13 povratnika, sve penzionere i ranjenike.. Šta Partizan ima od Fejse? Ko odgovara za njegov transfer, jer znam da ima veliku platu. U moje vreme bio je sjajan igrač, sada to nije slučaj.

Partizan, Napredak, Rikardo Gomeš
foto: @starsport

Dragan Đurić je i u maju u razgovoru za Kurir kritikovao Rikarda Gomeza. Tada je rekao da kao stranac nije dovoljno kvalitetan za crno-beli dres. Potencirao je tada Princa Tejga iz Gane i Brazilca Klea koji su igrali u vreme kada je Partizan pod Draganom Đurićem osvojio šest titula zaredom.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track