ZAVELA JE RONALDA I SPAVALA SA NJIM, A SADA JE KUPILA KLUB: Prsata čileanska starleta uložila novac u fudbal! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

opasna mala

ZAVELA JE RONALDA I SPAVALA SA NJIM, A SADA JE KUPILA KLUB: Prsata čileanska starleta uložila novac u fudbal! (FOTO)

Fudbal -

Čileanka Danijela Čavez u žižu sportske javnosti dospela je pre nekoliko godina posle ljubavne afere sa Kristijanom Ronaldom.

Danijela Čavez
foto: Printskrin/Instagram

Slavu i popularnost koju je tada stekla umela je dobro da unovči slikajući se za prestižni magazin za muškarce "Plejboj", a zarađeni novac i da uloži. Jedna od investicija bujne Danijele Čavez je i kupovina nižerazrednog kluba Rankagva Sur u njenoj rodnoj zemlji 2020. godine.

Trenutno su u četvrtom rangu takmičenja i to na poslednjem mestu, a ambiciozna Danijela želi da se za koju godinu domogne elite.

- Uskoro će se Rankagva probiti u prvu ligu. Ovo je još jedan izazov za mene, ali prijatan, jer ovo je moj grad. Daćemo sve od sebe - obećala je Danijela.

Prsata plavuša pre nekoliko godina spasila je od bankrota i prvoligaški klub O Higins iz Čilea. Nezavidna finasijska situacija pretila je da uništo klub, ali je onda na scenu stupila Danijela Čavez. Domišljati ljudi iz marketinga O Higinsa došli su na ideju da prodaju golišave fotografije čileanske starlete i tako spasu klub.

Akcija je uspela, a klub je zahvaljujući Danijeli Čavez prikupio čak 5.000.000 dolara i tako se spasio bankrota.

Danijela Čavez je 2015. godine zavela Kristijana Ronalda, dok je on bio u vezi sa Ruskinjom Irinom Šajk.

- U početku je Kristijano bio veoma stidljiv, ali kada je postao smeliji, postao je pravi muškarac, iako pomalo uplašen. Voleo me je, ali to nije bila poenta. Samo sam želela da ispunim svoj san i da imam seks sa njim. Bio je fasciniran mojim telom. Svidelo mu se moje lice, moje grudi i činjenica da nikada nije spavao sa Plejboj manekenkom - nije se ustezala da priča o Ronaldu Danijela Čavez.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track