KONTROVERZNI SRPSKI FUDBALER SLAVI ODLAZAK ILIEVA: Oduševljen je PROMENOM u Partizanu, pogledajte njegovu reakciju nakon OSTAVKE
Foto: Filip Plavčić

JEDVA DOČEKAO

KONTROVERZNI SRPSKI FUDBALER SLAVI ODLAZAK ILIEVA: Oduševljen je PROMENOM u Partizanu, pogledajte njegovu reakciju nakon OSTAVKE

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler Partizana, Nikola Ninković, pozdravio je odlazak Ivice Ilieva sa mesta sportskog direktora tog kluba.

Ninkovićev boravak u Humskoj se sa dolaskom Ilieva na mesto sportskog direktora poklapao se tek nekoliko meseci pošto je bivši fudbaler u klub stigao u novembru 2015. godine, a tada dvadesetdvogodišnji Ninković je u februaru 2016. godine prodat Kjevu iz Verone.

Nakon što je Iliev doneo odluku da napusti crno-bele zbog neslaganja sa trenerom Ilijom Stolicom posle prva tri kola domaćeg prvenstva, Ninković koji trenutno nema klub, reagovao je na društvenoj mreži Instagram.

Na objavi jednog navijačkog naloga popularni Džigi je pokazao da nije ljubitelj rada bivšeg funkcionera crno-belih i da o njemu nema najlepše mišljenje.

Nikola Ninković
foto: Printscreen/Instagram

Nakon odlaska iz Partizana, Ninković se u Kjevu zadržao tek nekoliko meseci, a nakon toga je pojačao Đenovu, a u Italiji je igrao još za Empoli, Askoli i Brešu, pre nego što se vratio u Srbiju i obukao dres Proletera za koji je igrao prošle sezone.

Nikola Ninković
foto: Starsport

Poznat je kao jedan od kontroverznijih fudbalera koji je sklon upadanju u problem, pa je tako i prethodne sezone na utakmicama elitgno ranga srpskog fudbala imao ispade.

Ističe se haos koji je izazvao na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca kada je šutnuo Marka Mirića dok je bio na zemlji, a zatim želeo da se fizički obračuna sa sudijom zbog dodeljenog crvenog kartona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track