PAZARCI DOČEKUJU RANJENI PARTIZAN NA PRAZNOM STADIONU: Gaćinović najavljuje hrabru i mušku igru!
Foto: @starsport

SUPERLIGA SRBIJE

PAZARCI DOČEKUJU RANJENI PARTIZAN NA PRAZNOM STADIONU: Gaćinović najavljuje hrabru i mušku igru!

Fudbal -

Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da će njegova ekipa odigrati hrabro i muški protiv gostujućeg Partizana, u predstojećoj utakmici četvrtog kola Superlige Srbije.

- U prethodnim kolima pokazali smo da znamo i možemo, ali to nismo naplatili. Idemo da se sudarimo s Partizanom jer drugačije ne umemo. Učim momke da rade na afirmacije igre, a ne na dekadenciji - rekao je Gaćinović.

Partizan ima pet bodova i četvrti je na tabeli, dok je Pazar na poslednjem, 16. mestu bez ijednog boda.

- U najboljoj ili najgoroj formi, to je Partizan. Individualni potencijal je veliki, pre svega napred sa Rikardom Gomešom, Kvinsijem Menigom, Fusenijem Dijabateom i Patrikom Andradeom, a i Slobodan Urošević igra visoko. Na nekim mestima su malo slabiji, ali brzina je evropska. Svako može da reši i greške protiv njih su skupe. Iako neke stvari menjamo iz kola u kolo, ne smemo da odustanemo od sebe. Gledamo u svoje dvorište i sa pozitivne strane. Drugačije ne može. Imamo kvalitet i pretočićemo ga u rezultat, ali bole naše lančane greške iz prethodnih kola. Ne volim da pričam koliko smo zaslužili bodova. Realnost je da smo na nuli - rekao je Gaćinović.

On neće računati na napadača Luku Ratkovića, koji će zbog povrede zadnje lože propustiti drugi meč u nizu.

- Sigurno će biti dve ili tri promene u odnosu na prošlo kolo u Ivanjici. Imam i dve dileme. Realno, nismo se još namestili kako želimo. Pogotovo to važi za napad, gde opet nemamo Ratkovića. On nam mnogo znači - naveo je Vladimir Gaćinović.

Novi Pazar i Partizan igraju u petak od 18.55 na praznoj Džaizkoin areni.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track