DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI DOŠAO DA PODRŽI SVOJ RADNIČKI! Na Čairu u društvu Dike Stojanovića, Maze Vasilijevića i Ivice Tončeva
Foto: FK Radnički

liga konferencija

DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI DOŠAO DA PODRŽI SVOJ RADNIČKI! Na Čairu u društvu Dike Stojanovića, Maze Vasilijevića i Ivice Tončeva

Fudbal -

Revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Radničkog i Gzire junajted, na stadionu Čair u Nišu prati i selektor naše A reprezentacije Dragan Stojković, koji je došao da podrži svoj radnički, klub u kome se igrački afirmisao.

Dragan Stojković Piksi, Radnički, Čair
foto: FK Radnički

Niška publika je pre početka susreta velikim aplauzom pozdravila svog sugrađanina i jednog od najboljih igrača u istoriji srpskog fudbala, koji je upravo na ovom stadionu napravio prve fudbalske korake i privukao pažnju javnosti majstorijama u Kupu UEFA.

00:15

Dragan Stojković Piksi na svom Čairu gleda utakmicu Radnički - Gzira

Stojković je u Niš stigao u društvu direktora A reprezentacije Srbije Stevana Dike Stojanovića i prijatelja iz igračkih dana u Crvenoj zvezdi Gorana Maze Vasilijevića. Utakmicu prati i u društvu predsednika Radničkog Ivice Tončeva.

00:46

Piksi dobio ovacije navijača na stadionu u Nišu

Zvanični spiker je uvaženim gostima iz Fudbalskog saveza Srbije čestitao plasman na Svetsko prvenstvo, a selektoru i njegovim pulenima poželeo da krajem godine obraduju naciju novim pobedama i podvizima na završnom turniru u Kataru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track