POZNATI ITALIJANSKI NOVINAR TVRDI - VRAĆA SE U ZVEZDU! Na Marakani ga čekaju RAŠIRENIH RUKU, a Stanković će imati BRUTALAN izbor
Foto: Starsport

POJAČANJE

POZNATI ITALIJANSKI NOVINAR TVRDI - VRAĆA SE U ZVEZDU! Na Marakani ga čekaju RAŠIRENIH RUKU, a Stanković će imati BRUTALAN izbor

Fudbal -

Dan nakon što je Crvena zvezda predstavila Nemanju Milunovića, pojavila se informacija da je još jedan veliki transfer završen.

Pominjao se Nikola Maksimović i pre nego što je povratak Milunovića bio rešen slučaj, a nakon što se stariji od dva defanzivca vratio, pitanje je bilo da li će to učiniti i mlađi od njih dvojice.

Međutim, kako javljaju novinari iz Italije, a među njima i jedan od najpoznatijih, Đanluka Di Marcio, štoper Đenove će po drugi put zadužiti crveno-beli dres.

Iako se činilo da je sve dogovoreno između Đenove i Lećea oko transfera Maksimovića, to je po svemu sudeći propalo jer iskusni štoper želi da se vrati u Beograd.

- Maksimović je raskinuo ugovor sa Đenovom i vraća se u svoju domovinu. Potpisaće ugovor sa Crvenom zvezdom iz Beograda - naveo je Di Marcio.

Crvena Zvezda, Nikola Maksimović
foto: Saša Pavlić

A, ukoliko je specijalista za transfere u pravu, crveno-beli će imati i više nego odličan izbor na poziciji centralnog beka, barem dok je u ekipi Strahinja Eraković, čiji se transfer očekuje ovog leta.

Pored Erakovića, u timu su na toj poziciji trenutno i Aleksandar Dragović i Radovan Pankov, uz već pomenutog Milunovića, ali i mladih igrača Stefana Lekovića i Vuka Bogdanovića.

Maksimović je karijeru počeo u Slobodi iz Užica, odakle je 2012. godine prešao u Zvezdu. Bio je pozajmljen Apolonu, pre nego što je njegov ugovor otkupio Torino gde se zadržao tri godine. Napoli je potom za njega izdvojio 21.000.000 evra, a prošlog leta je kao slobodan igrač stigao u Đenovu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track