PARTIZAN GASI POŽAR, ZVEZDA ŽELI OSVETU: Stolica na poslednjem ispitu? Crveno-beli protiv ekipe koju nisu pobedili 15 meseci
Foto: @starsport

SUPER LIGA

PARTIZAN GASI POŽAR, ZVEZDA ŽELI OSVETU: Stolica na poslednjem ispitu? Crveno-beli protiv ekipe koju nisu pobedili 15 meseci

Fudbal -

Utakmicama četvrtog kola nastavlja se takmičenje u Mozzart bet Super ligi Srbije.

Četvrta runda domaćeg šampionata počinje danas od 18.55 kada će Novi Pazar ugostiti Partizan, dok će Crvena zvezda od 21.00 biti domaćin Radniku iz Surdulice koji je u prethodna dva susreta sa šampionom osvojio četiri boda, a posledju pobedu crveno-beli ostvarili su u aprilu 2021. godine.

Partizan u aktuelnoj sezoni ima pet bodova i četvrti je na tabeli, dok je Pazar na poslednjem, 16. mestu uz tri poraza.

Izabranici Ilije Stolice pokušaće u Novom Pazaru da se iskupe za dva vezana remija koja su unela ozbiljan nemir u klub, što je rezultiralo ostavkom Ivice Ilieva. Sa druge strane domaći tim u ovaj meč ulazi sa željom da upiše prve bodove u novoj sezoni.

Kada je reč o utakmici u večernjem terminu, crveno-beli su prvi na tabeli sa maksimalnih devet bodova i svakako žele da tu seriju i nastave, dok je Radnik trenutno na 13. poziciji sa jednim osvojenim bodom na svom kontu.

U subotu su na programu tri utakmice - prva se igra od 17.30 u Kragujevcu izmedju Radničkog 1923 i Vojvodine, a potom će od 21.00 snage odmeriti Napredak i Javor, odnosno subotički Spartak i Voždovac.

Četvrto kolo domaćeg šampionata završava se u nedelju.

Prva utakmica se igra od 18.55 na Čairu kada će fudbaleri Radničkog posle šokantne eliminacije od Gzire dočekati TSC, dok će ovo kolo od 21.00 zatvoriti dueli Kolubare i Mladosti, odnosno Mladost GAT i Čukaričkog.

Četvrto kolo Mozzart bet Super lige Srbije:

Petak:

Novi Pazar - Partizan (18.55)

Crvena zvezda - Radnik (21.00)

Subota:

Radnički 1923 - Vojvodina (17.30)

Napredak - Javor (21.00)

Spartak - Voždovac (21.00)

Nedelja:

Radnički Niš - TSC (18.55)

Kolubara - Mladost (21.00)

Mladost GAT - Čukarički (21.00)

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track