EVO RADOSTI U KUĆI SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Verila se mlađa Mihina kći, zet je fudbaler, uskoro će i SVADBA!
Foto: Printscreen/Instagram, Profimedia

lepe vesti

EVO RADOSTI U KUĆI SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Verila se mlađa Mihina kći, zet je fudbaler, uskoro će i SVADBA!

Fudbal -

Siniša Mihajlović sprema za udaju mlađu ćerku Virdžiniju. Lepe vesti u domu popularnog Mihe, koji je početkom nedelje napustio bolnicu posle hemioterapija i lečenja od leukemije.

Alesandro Voljako, Virdžinija Mihajlović
foto: Printskrin Instagram

Izabranik srca mlađe Mihine ćerke je fudbaler Alesandro Voljako, a njih dvoje pre devet meseci postali su roditelji ćerkice kojoj su dali ime Violante. Mladi fudbaler Đenove odlučio je da ozvaniči vezu sa dugogodišnjom ljubavi.

Kako i priliči situacijama vezanim za prosidbu voljene osobe, Alesandro je kleknuo pred Virdžiniju, pokazao joj prsten i zamolio za njenu ruku. Ona se nije mnogo nećkala, sa zadovoljstvom je prihvatila da mu bude supruga rekavši - Da!

- Kleknuo sam da te zamolim da ostaneš sa mnom ceo život, znao sam na prvi pogled da nikada nećeš otići. Zajedno 1825 dana - napisao je Voljako ispod fotografija na kojima prosi svoju dragu.

Siniša Mihajlović je po izlasku iz bolnice otišao u Sportski centar fudbalera Bolonje kako bi bio uz igrače. Iako se još oporavlja od lečenja, vrlo često odlazi i motiviše igrače pred početak sezone. Sigurno je da će mu ove lepe vesti od ćerke i zeta ulepšati dane i oporavak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track