SENZACIJA U KUPU NEMAČKE! LEVERKUZEN ISPAO OD NIŽERAZREDNOG PROTIVNIKA: Primili čak četiri gola! Paderborn brojao do 10
Foto: Profimedia

KUP NEMAČKE

SENZACIJA U KUPU NEMAČKE! LEVERKUZEN ISPAO OD NIŽERAZREDNOG PROTIVNIKA: Primili čak četiri gola! Paderborn brojao do 10

Fudbal -

Takmičenje u Kupu Nemačke je već u prvom kolu završio Bajer iz Leverkuzena koji je kao gost sa 4:3 poražen od trećeligaša Elversberga.

Prvo poluvreme bilo je spektakularno. Elversberg je poveo u drugom minutu golom Rošelta, a već u petom su ''Farmaceuti'' izjednačili golom Hložeka. Kofi je u 17. minutu realizovao jedanaesterac za domaće, a drugo izjednačenje Leverkuzenu doneo je Aranguiz na isteku prvih pola sata igre.

Ali, domaći nisu prestajali sa napadima, pa je u 37. minutu Šnelbaher pogodio za 3:2, što je rezultat kojim se ušlo u drugo poluvreme. A da će trećeligaš napraviti podvig postalo je jasno od 74. minuta, kada je Konrad postigao četvrti gol za ekipu Elversberga. Patrik Šik je u 89. minutu smanjio na 4:3, ali je domaćih izdržao u preostalih nekoliko minuta nadoknade vremena, posle čega je moglo da počne njihovo veliko slavlje.

Sedam golova viđeno je i u duelu Štralena i Sent Paulija, gde je Sent Pauli trijumfovao sa 4:3 i prošao u sledeće kolo. Od ostalih mečeva, izdvajamo pobedu Paderborna od 10:0 nad domaćim Ajnhejtom, ali i eliminaciju Kelna posle penal-serije protiv Regensburga. U regularnom toku meča rezultat je bio 2:2. Volfsburg je savladao Jenu u gostima sa 1:0, HSV je sa 3:1 bio bolji od Bajrojta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track