PAVLOVIĆ VEĆ ZADUŽIO CRNO-BELI DRES SA BROJEM 20: A, onda poručio navijačima šta da očekuju od meča na KIPRU i borbe za TITULU
Foto: www.partizan.rs

samouveren

PAVLOVIĆ VEĆ ZADUŽIO CRNO-BELI DRES SA BROJEM 20: A, onda poručio navijačima šta da očekuju od meča na KIPRU i borbe za TITULU

Fudbal -

Andrija Pavlović stigao je u Partizan kao slobodan igrač i potpisao ugovor na dve godine.

Andrija Pavlović
foto: www.partizan.rs

Napadač koji je proteklih godina igrao u Danskoj za Kopenhagen i Brondbi zadužio je crno-beli dres sa brojem 20.

- Ugovor sa bivšim klubom sam raskinuo pre nekih desetak dana i verujte mi, iako sam imao više opcija, Partizan je za mene bio jedina moguća. Pratim dešavanja i znam da start nije bio sjajan, ali da ne verujem da će Partizan izaći iz „krize “ i vratiti se na šampionski put, ne bih ni dolazio - rekao je Andrija Pavlović i dodao:

- Saigrače još nisam upoznao, ali ću se truditi da se što pre nametnem treneru i budem u konkurenciji, kako bismo se vratili tamo gde treba, a to je borba za titulu. Tek je početak, istina je da smo izgubili bodove, ali ako verujemo, zajedničkim snagama možemo da se podignemo. Sreća začas može da se okrene na pravu stranu.

Prvi naredni protivnik Partizana je AEK iz Larnake, u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

- Što se tiče gostovanju AEK-u iz Larnake, budući da sam igrao na Kipru, samo mogu reći da je Kipar, zbog vrućine i vlage, leti izuzetno težak za igranje. Prednost je što se igra uveče, ali svakako neće biti lako! AEK je kvalitetna ekipa, sa puno stranaca i određenim sistemom koji daje rezultate već nekoliko poslednjih godina, ali svakako znam da je Partizan kvalitetnija ekipa i da će dati sve da se obezbedi ulazak u Evropu - jasan je Pavlović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track