SCENARIO KOJI NIKO NE ŽELI! Zvezda opet može na Šerif, evo i kako! Bila bi to šansa da se vrati dug, ali o tome se NI NE RAZMIŠLJA
Foto: Starsport

ŽREB

SCENARIO KOJI NIKO NE ŽELI! Zvezda opet može na Šerif, evo i kako! Bila bi to šansa da se vrati dug, ali o tome se NI NE RAZMIŠLJA

Fudbal -

Po najgorem mogućem scenariju po Crvenu zvezdu i njene navijače, šampion Srbije mogao bi da igra reprizu iz prošlogodišnjih kvalifikacija za Ligu šampiona.

Žreb je odlučio da Zvezda, ukoliko prođe Pjunik, u plej-ofu kvalifikacija za elitni rang evropskog fudbala igra protiv boljeg iz duela Makabija iz Haife i Apolona iz Limasola.

A, ukoliko Pjunik napravi veliko iznenađenje i izbaci crveno-bele, odnosno pošalje ih u plej-of za Ligu Evrope, tamo bi srpskog predstavnika mogao da sačeka dobro poznata ekipa jer je žreb odredio da lošijeg iz dvomeča šampiona Srbije i Jermenije ukrsti sa poraženim iz duela Šerif - Viktorija Plzen.

Zvezda, Šerif
foto: Starsport

Prošle sezone, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, moldavski predstavnik bio bolji u dvomeču rezultatom 2:1 od Crvene zvezde kojoj je naneo težak udarac.

Prvo je na stadionu Rajko Mitić odigrana utakmica bez pobednika (1:1), a potom su Molfovljani šokirali crveno-bele u revanšu (1:0)

Sa druge strane je poznata i Viktorija iz Plzenja, iako se nikada nije susretala sa Zvezdom, ali jeste sa Vojvodinom i Partizanom. I oba puta je bila uspešnija.

Prvo je 2015. preko Novosađana izborila mesto u Ligi Evrope (3:0, 2:0), da bi tri godine kasnije eliminisala i Partizan u šesnaestini finala istog takmičenja (1:1, 2:0).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track