BAJERN ŠAMPIONSKI NA STARTU BUNDES LIGE: Bavarci razbili Ajntraht u Frankfurtu, Kostić nije mogao ništa! (VIDEO)
Foto: EPA/RONALD WITTEK

prvenstvo Nemačke

BAJERN ŠAMPIONSKI NA STARTU BUNDES LIGE: Bavarci razbili Ajntraht u Frankfurtu, Kostić nije mogao ništa! (VIDEO)

Fudbal -

Jubilarna 60. sezona Bundeslige počela je u petak uveče u Frankfurtu, na spektakularan način, uz izvođenje nacionalne himne Nemačke. Bajern je kao gost deklasirao Ajnthat.

Ovde možete pogledati sve golove sa utakmice u Frankfurtu:

U derbiju prvog kola prvak nemačke bajern je pregazio kao prlitak potok Ajntraht i ubedljivo pobedio u Frankfurtu sa 6:1. Doskorašnja zvezda Liverpula i najveći fudbalski as u istoriji senegala Sadio Mane postigao je gol na debiju za velikana iz Minhena.

Jedna od glavnih uzdanica domaćeg tima bio je srpski reprezentativac Filip Kostić, koji je bio nemoćan protiv bavarske mašinerije, koja je protunjala Frankfurtom. Kostić je dobio žuti karton u 70. minutu zbog prigovora. Spekuliše se da bi Kostić uskoro mogao da napusti Ajntraht i pređe u Juventus, pa bi ovo možda mogla da bude i njegova oproštajna utakmica u dresu Ajntrahta.

Sve je rešeno već u prvom poluvremenu, kada je prvak Nemačke dao pet golova! Strelci su bili Kimih u 5, Pavar u 11, Mane u 29, Musiala u 35. i 83. i Gnabri u 43. minutu, dok je počasni gol za domaći tm postigao Kolo Muani sredinom drugog poluvremena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track