FATALNA VANDA OPET USIJALA MREŽE! Posle vesti da ostavlja Maura, objavila sliku, a zbog ovog detalja SVI SU PALI U TRANS
Foto: Pritnscreen

opet u centru pažnje

FATALNA VANDA OPET USIJALA MREŽE! Posle vesti da ostavlja Maura, objavila sliku, a zbog ovog detalja SVI SU PALI U TRANS

Fudbal -

Fatalna Argentinka Vanda Nara, velika je zvezda na Instagramu, a na ovoj društvenoj mreži ova menadžerka, infuenserka i pre svega supruga napadača Pari Sen Žermena, stalno privlači veliku pažnju posle objava fotografija iz privatnog života!

Ako je suditi po poslednjoj Vandinoj objavi, ona je i dalje u braku! Slikala se kako sedi na kauču u grudnjaku, ali u prvom planu je bio njen venčani prsten, koji i dalje nosi na levoj ruci.

Pogledajte tu fotografiju koja je izazvala lavinu komentara:

Ova njena objava je odmah prikupila preko 250.000 lajkova, a u komentarima joj se javljaju uglavnom muški fanovi koji se ne ustežu da joj dele hvalospeve kako je lepa, ali i činjenicu da još nosi prsten na ruci te da je očito kako se još nije rastala od Maura.

Vanda Ikardi, Mauro Ikardi
foto: Printscreen

Do sada su na Vandinim fotografijama u prvom planu bile njene zanosne obline, a sada se u pravom planu našao verenički prsten. Ostaje pitanje koje mnoge intrigira, da li je Vanda čvrsto rešila da ostavi Maura Ikardija, nakon što ju je varao, ili će mu možda i oprostiti, što je trenutno izvesnije, ako je suditi bar po prstenu na njenoj ruci.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track