NEOPHODNI SU NAM BODOVI PROTIV SPARTAKA: Golman Čukaričkog želi dobru uvertiru pred revanš protiv Tventea
Foto: FK Čukarički

superliga srbije

NEOPHODNI SU NAM BODOVI PROTIV SPARTAKA: Golman Čukaričkog želi dobru uvertiru pred revanš protiv Tventea

Fudbal -

Golman fudbalskog kluba Čukarički Novak Mićović rekao je da je subotički Spartak odličan tim i istakao da njegova ekipa razmišlja samo o meču protiv te ekipe u Superligi Srbije.

- Prvi naredni rival je Spartak, apsolutno smo posvećeni tom susretu. Bodovi su nam neophodni, dobar start sezone u Superligi je imperativ - rekao je Mićović za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 21 čas dočekuju ekipu Spartaka, u utakmici petog kola MozzartBet Superlige Srbije. Ekipa sa Banovog brda je treća na tabeli domaćeg šampionata sa devet bodova, dok je Spartak peti sa bodom manje.

- Znamo ko nam dolazi u goste, očekujem da će Subotičani biti agresivni, da će probati da nas iznenade i da nastave odličnu seriju u kojoj se nalaze. Na nama je da budemo još agresivniji, da imamo veću želju od njih, samo tako možemo do trijumfa... Moraćemo da damo maksimum za četvrtu pobedu u domaćem prvenstvu - rekao je Mićović.

Posle utakmice sa Spartakom, Čukarički u četvrtak očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Tventea u Enšedeu. Govoreći o prvoj utakmici u kojoj je Tvente na stadionu Partizana slavio sa 3:1, Mićović je naveo da je to jedan od "najkvalitetnijih timova protiv kojeg je do sada igrao".

- Bilo je baš dosta posla, za to smo i sami krivi, odigrali smo lošije prvo poluvreme. U drugom smo bili daleko bolji, pokazali smo sebi, ali i čitavoj javnosti da možemo da se nadigravamo. Uspeli smo i da koliko-toliko vratimo neizvesnost, videćemo šta će biti u revanšu u Holandiji - kazao je Mićović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track