GORI INTERNET ZBOG ONOGA ŠTO JE MITAR URADIO VAN DAJKU: Jedan od najboljih štopera sveta PONIŽEN od strane srpskog asa (VIDEO)
Foto: Profimedia

premijer liga

GORI INTERNET ZBOG ONOGA ŠTO JE MITAR URADIO VAN DAJKU: Jedan od najboljih štopera sveta PONIŽEN od strane srpskog asa (VIDEO)

Fudbal -

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović obeležio je prvo kolo engleske Premijer lige sa dva gola protiv jednog od glavnih favorita za titulu Liverpula. Povratnik u elitni rang engleskog fudbala je bio odličan na domaćem terenu, dva puta je vodio, a malo je nedostajalo da baci na kolena izabranike Jirgena Klopa (2:2).

Na početku drugog poluvremena, Mitrović je pokazao da nije samo izuzetan golgeter, nego da je i velemajstor fudbala. Naime, Mitrović je nekoliko puta zalomio jednog od najboljih štopera na svetu, Holanđanina Virdžila van Dajka, koji je delovao kao izgubljen u duelu sa najboljim strelcem u istoriji reprezentacije Srbije!

Van Dajk je ispao gotovo smešan u duelu sa Mitrovićem, što možete pogledati ovde:

Navijači Fulama su na kraju utakmice Mitrovića nagradili dugotrajnim aplauzom, kao uostalom i celu ekipu Fulama, koja je ostvarila podvig na startu Premijer lige protiv Liverpula.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track