SKANDAL U BAČKOJ TOPOLI! Žarko Lazetić NAPAO SUDIJU Lukića: Umalo došlo DO TUČE
Foto: Starsport©

superliga srbije

SKANDAL U BAČKOJ TOPOLI! Žarko Lazetić NAPAO SUDIJU Lukića: Umalo došlo DO TUČE

Fudbal -

Sudija iz Resnika Lazar Lukić bio je u centru skandala na meču u Bačkoj Topoli, gde je Novi Pazar načinio iznenađenje i minimalnim rezultatom savladao domaći TSC.

Trener meseca jula u Superligi Srbije Žarko Lazetić, šef struke TSC-a, nije nimalo bio zadovoljan kako je Lukić delio pravdu. Kako piše Sport klub, mladi stručnjak imao je posle meča buran dijalog sa arbitrom Lukićem. Incident, pred mnogobrojnim svedocima, usijao je u subotu noć telefonske linije i ostavio utakmicu u drugom planu.

Sudeći prema informacijama sa lica mesta verbalni sukob mogao je sasvim lako da ode u drugu krajnost, sa znatno težim posledicama. Prema tvrdnjama svedoka, incident se dogodio u prostoru u i ispred sudijske svlačionice. Razmenjene su teške reči, na Lazetićeve tvrdnje reagovala su i službena lica!

Utakmicu TSC – Novi Pazar (0:1) sudio je Lazar Lukić, uz pomoć Ivana Mikalačkog i Milorada Jovanovića. U VAR sobi nalazili su se Miloš Milanović i Milan Šutulović, poslove četvrtog arbitra obavljao je Nikola Radaković. Ključni izveštaji očekuju se od neposrednih svedoka u Bačkoj Topoli, sudijske četvorke i posmatrača, nekadašnjeg arbitra Roberta Kiš-Čepegija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track