PA, OVAJ JUNAJTED JE TOTALNI CIRKUS OD TIMA: Doživeli fijasko već u 1. kolu Premijer lige! Deluju kao GRUPA GRAĐANA (VIDEO)
Foto: Profimedia

premijer liga

PA, OVAJ JUNAJTED JE TOTALNI CIRKUS OD TIMA: Doživeli fijasko već u 1. kolu Premijer lige! Deluju kao GRUPA GRAĐANA (VIDEO)

Fudbal -

U Engleskoj ništa nivo. Mančester junajted je tamo gde je bio i prošle sezone - u kanalu.

Slavni klub nikako ne uspeva da se vrati na staze stare slave, a ako nastave da igraju kao danas protiv Brajtona boriće se za opstanak u ligi.

Brajton je lako slavio u Mančesteru sa 2:1 (2:0) i time sjajno počeo sezonu. Doduše, nisu oni bili toliko dobri koliko je domaćin bio katastrofalan.

Nije "đavolima" pomogao ni Kristijano Ronaldo koji je ušao u igru u drugim poluvremenu. Prosto toliko je tu prosečnih i ispod prosečnih igrača...

Očajni Rašford je predvodio napadač Junajteda, a pitanje je da li bi za njega bilo mesta u Brajtonu (teško pored Grosa). Da ne govorimo o Megvajeru, hodajućoj katastrofi koji uništava klub iz sezone u sezonu.

Golove za goste postigao je Gros u 30. i 39. minutu, a fudbaler Brajtona je pogodio iz za Mančester. Mek Alister je autogolom u 68. minutu postavio konačan rezultat - 1:2.

U drugom meču koji je počeo u 15 časova Lester je ispustio dva gola prednosti i odigrao nerešeno 2:2 protiv Brentforda na svom terenu.

Lester je poveo u 33. minutu golom koji je postigao Timoti Kastanj, a prednost je udvostručio Kiran Duzberi-Hol. Gostujući tim smanjio je zaostatak u 62. minutu pogotkom Ajvana Tounija, a bod je doneo Džoš Dasilva u 86. minutu.

Kasnije igraju Vest Hem i aktuelni šampion Premijer lige Mančester siti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track