VLAHOVIĆ PSOVAO, A ATLETIKO UNIŠTAVAO JUVENTUS: Jorganžije zaustavile Srbina koji je uradio nešto o čemu bruji Italija (VIDEO)
Foto: Profimedia

prijateljski meč

VLAHOVIĆ PSOVAO, A ATLETIKO UNIŠTAVAO JUVENTUS: Jorganžije zaustavile Srbina koji je uradio nešto o čemu bruji Italija (VIDEO)

Fudbal -

Atletiko Madrid je deklasirao Juventus sa 4:0 u prijateljskoj utakmici odigranoj u nedelju u trening centru u Torinu, a prva dva gola postigao je bivši i možda budući igrač Juventusa Alvaro Morata. Prvo je bilo planirano da se utakmica odigra u Tel Avivu, ali se od toga odustalo zbog bezbedonosne situacije.

Het-trik za španski tim upisao je Alvaro Morata golovima u 10, 43, i 62. minutu. Španski fudbaler je prethodne dve sezone bio na pozajmici u Juventusu. Konačan rezultat je u drugom minutu nadoknade postavio Mateus Kunja. Atletiko je u 40. minutu imao priliku i sa penala, ali je neprecizan bio Žoao Feliks.

Sledećeg vikenda počinju prvenstva u Italiji i Španiji. Juventus će u prvom kolu dočekati Sasuolo, a Atletiko Madrid Primeru počinje gostovanjem Hetafeu.

Juventus Atletiko
foto: Profimedia

Trener crno-belih Masimilijano Alegri želi da se Alvaro Morata vrati u tim, ali Atletiko je pre ove utakmice hteo dogovor samo u slučaju da proda 29-godišnjeg španskog fudbalera.

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović odigrao je ceo meč u Torinu, ali su ga "jorganžije" potpuno zaustavile, pa je samo nemo posmatrao kako gosti iz Madrida uništavaju "staru damu".

Italijanima je postalo zanimljivije što je Dušan opsovao. O tome svedoči ovaj video:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track