URNEBESNO! GORI INTERNET ZBOG JUNAJTEDA Jedan igrač DRVO, drugi NAJGORI ikad, a klub skida GAĆE! Navijači mole da se završi sezona
Foto: Profimedia

krah na početku

URNEBESNO! GORI INTERNET ZBOG JUNAJTEDA Jedan igrač DRVO, drugi NAJGORI ikad, a klub skida GAĆE! Navijači mole da se završi sezona

Fudbal -

Frustracije navijača Mančester junajteda nakon bolnog poraza na otvaranju nove sezone na Old Trafordu protiv nejakog Brajtona preplavile su društvene mreže.

Posle novih pojačanja i novog trenera Erika Ten Haga, očekivalo se da će autsajder biti pregažen, a na kraju nije osvojen čak ni bod!

Nemac Paskal Gros, zabiberio je "Crvenim đavolima", golovima u 30. i 39. minutu kada je, u oba slučaja, obrana Junajteda izgledala, blago rečeno, katastrofalno.

Mančester.Napad
foto: Profimedia

U nastavku je Ten Hag uveo slavnog Portugalca Kristijana Ronalda, i to tek u 53. minutu, što je donelo dodatni impuls koji je urodio plodom nakon autogola Brajtona, koji je postigao Mekalister u 68. minutu.

Mančester.Napad
foto: Profimedia

Međutim, to je bilo sve od velikog favorita sa Old Traforda.

Ne čude mnogobrojne reakcije ogorčenih navijača Mančester junajteda na društvenim mrežema, od kojih prenosimo neke najzanimljivije:

"Baš uživamo u ovome. Mančester junajted, dar koji se svima poklanja."

"Dajte samo završite sezonu, već nam je dosta."

"Mektomini ne bi smeo biti nigde blizu Mančester junajteda. Fred uopšte nije trebao početi. Treba nam sasvim novi vezni red."

"Megvajer je drvo."

"Junajted je skinuo gaće, i to kod kuće. Ovo je urnebesno."

"Nova sezona, stari Junajted".

"Rupe su svuda".

Mančester.Napad
foto: Profimedia

Veliku zabrinutost nije krio ni legendarni trener Mančester junajteda ser Aleks Ferguson.

U idućem kolu Junajted gostuje Brentfordu, a zatim sledi derbi s Liverpulom na Old Trafordu, pa nova iskušenja tek predstoje.

A, komentara na pretek:

"Sigurno smo ukleti. Nema drugog objašnjenja."

"Rašford ne zna da dribla. Eriksen nije napadač, on je prosečan ofanzivni vezni. Mektomini je najgori vezista u istoriji Junajteda, ali i dalje igra u prvoj postavi. Prodajte Megvajera, Mektominija, Šoa i Rašforda."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track