ČUKARIČKI NA "+7" U ODNOSU NA PARTIZAN: Luka Jović gledao kuma na Brdu, a on dao ČUDESAN GOL! Pogledajte Tošićevu magiju (VIDEO)
Foto: FK Čukarički

SUPERLIGA SRBIJE

ČUKARIČKI NA "+7" U ODNOSU NA PARTIZAN: Luka Jović gledao kuma na Brdu, a on dao ČUDESAN GOL! Pogledajte Tošićevu magiju (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog savladali su na Banovom brdu ekipu Spartaka iz Subotice sa 2:0, u meču petog kola Superlige Srbije.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Todorovski je sa ivice kaznenog prostora zatresao mrežu Čukaričkog, ali taj gol nije priznat, jer je fudbaler Spartaka bio u ofsajd poziciji.

I umesto vođstva Spartaka, gol je postignut na drugoj strani već u 52. minutu meča. Sjajni Muhamed Badamosi je još jednom pokazao da će biti veliko pojačanje za ''brđane'', protutnjao je kroz kazneni prostor gostiju, oslobodio se Ostojića i potom rutinski savladao golmana Manojlovića.

Samo dva minuta kasnije, mogao je Lučić da duplira prednost Čukaričkog. On je u kaznenom prostoru prevario Filipovića, našao se sam pred golmanom Manojlovićem, ali nije uspeo da ga savlada.

Rezultatska neizvesnost je potrajala do 83. minuta, kada je Nemanja Tošić iz slobodnog udarca sa oko 25 metara iskosa sa desne strane evrogolom rešio pitanje pobednika, a golman Manojlović samo pogledom ispratio let lopte u mrežu.

Pogledajte taj gol:

Čukaričkom je ovo četvrta pobeda u pet odigranih kola i sada ima 12 bodova, koliko i Zvezda, s tim što aktuelni šampion ima meč manje. Spartak je pretrpeo prvi poraz u sezoni i sa osam bodova zauzima peto mesto.

Utakmicu na Banovom brdu je posmatrao i fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Luka Jovića, koji je došao da gleda kuma Stefana Tošića, strelca čudesnog gola iz slobodnog udarca i asistenta kod vodećeg gola domaćih.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track