LUKA JOVIĆ UŽIVAO NA BANOVOM BRDU! Srpski as sa osmehom gledao meč potencijalnog rivala u Evropi (FOTO)
Foto: Starsport

specijalni gost

LUKA JOVIĆ UŽIVAO NA BANOVOM BRDU! Srpski as sa osmehom gledao meč potencijalnog rivala u Evropi (FOTO)

Fudbal -

Srpski reprezentativac Luka Jović gledao je meč između Čukaričkog i Spartaka iz Subotice, tako da je na neki način bio u izvidnici, jer je njegova Fiorentina potencijalni rival u plej-ofu za Ligu konferencija pobedniku dvomeča Čukarički-Tvente. Holandski tim je u prvom meču u Beogradu na stadionu Partizana pobedio sa 3.1.

Luka Jović je u subotu u dresu Fiorentine postigao gol protiv Betisa u prijateljskoj utakmici i pokazao da je ova sezona njegova, posle neslavne epizode u Real Madridu.

Nedelja je slobodan dan za Luku, pa je odlučio da gleda superligaški meč između Čukaričkog i Spartaka iz Subotice. Čukarički je slavio rezultatom 2:0, a Luka Jović je bio u društvu bivšeg kapitena Crvene zvezde Vujadina Savića.

Luka Jović
foto: Starsport

Inače, utakmicu na Banovom brdu je obeležio Lukin kum Nemanja Tošić, strelac evrogola iz slobodnog udarca i asistent kod vodećeg gola "brđana". Prijateljstvo Luke i Nemanje datira još dok su igrali u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a Tošić je posećivao Jovića u Madridu dok je bio u Realu, kao i odnedavno u Firenci.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track