MOBILNO STANJE U PARTIZANU! Ultimatum za trenera Stolicu od čelnika kluba: PROLAZ ILI OSTAVKA!
Foto: FK Partizan/Sandić Foto

kurir otkriva

MOBILNO STANJE U PARTIZANU! Ultimatum za trenera Stolicu od čelnika kluba: PROLAZ ILI OSTAVKA!

Fudbal -

U Partizanu vlada mobilno stanje pred revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv AEK-a iz Larnake! Meč je na programu večeras (četvrtak uveče) od 21 čas na stadionu u Humskoj ulici. U prvom meču na Kipru pobedio je AEK posle preokreta sa 2:1.

Partizan
foto: FK Partizan/Sandić Foto

Na poslednjem treningu crno-belih pred meč sa Kipranima, na glavnom terenu stadiona u Humskoj, bili su i čelnici Partizana, predsednik kluba Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura. Njih dvojica su u sredu pre treninga, koji je počeo u 18 časova, razgovarli nasamo sa šefom stručnog štaba Ilijom Stolicom i jasno mu poručili: Prolaz ili ostavka!

Sa novim trenerom Stolicom, ali i starim dugogodišnjim problemima, Partizan je katastrofalno započeo novu sezonu u prvenstvu Srbije, sa svega pet osvojenih bodova posle četiri kola. Stolica se nalazi pod ogromnim pritiskom i ukoliko ne eliminiše AEK, negova trenerska misija u Partizanu biće brzo okončana.

Partizan
foto: FK Partizan/Sandić Foto

Medijsko interesovanje je izuzetno veliko, ali ne toliko zbog same utakmice, koliko zbog svih dešavanja u crno-belom taboru i velikog nezadovoljstva među navijačima. Najvatrenije pristalice Partizana su već apelovale da se sazove vanredna skupština i da legende Partizana preuzmu brigu o vođenju kluba. Najavljeno je da će svoje ogorčenje iskazati i protiv AEK-a, da su već spremni transparenti sa jasnim porukama koga smatraju za glavne krivce za posrtanje voljenog kluba. Uzbudljivo veče je pred Partizanom i njegovim trenerom Ilijom Stolicom, pa i upravom kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track