OGLASILI SE IGRAČI PARTIZANA POSLE POSTROJAVANJA NA JUGU: Nije bilo nasilnog skidanja dresova, želja da se naruši atmosfera
Foto: Starsport©

SAOPŠTENJE

OGLASILI SE IGRAČI PARTIZANA POSLE POSTROJAVANJA NA JUGU: Nije bilo nasilnog skidanja dresova, želja da se naruši atmosfera

Fudbal -

Kapiten i golman Partizana Slobodan Urošević i Nemanja Stevanović demantovali su da su ih navijači maltretirali posle eliminacije od AEK-a.

"Povodom natpisa pojedinih medija i navoda da su igrači Partizana maltretirani od strane navijača sa južne tribine i da su nam nasilno skidani dresovi, želimo da obavestimo javnost da su takvi natpisi laž i da nije bilo nasilnog ponašanja prema igračima niti nasilnog skidanja dresova. Ovakvim natpisima se pokazuje jasna želja i motiv da se naruši atmosfera u klubu", navodi se u sapštenju kluba ispod kog su potpisani kapiten Urošević i golman Stevanović.

Grobari
foto: Starsport©

Podsetimo, fudbaleri Partizana nisu uspeli da nadokande gol manjka iz Larnake pa je AEK nerešenim rezultatom 2:2 (1:0) i ukupnom skorom od 4:3 eliminisao crno-bele i plasirao se u plej-of Lige Evrope.

Tokom utakmice sa tribina su se često čuli povici i skandiranje "upava napolje", a po završetku meča Grobari su postrojili igrače i skunuli im dresove.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track