TSC GOSTUJE U KRUŠEVCU Lazetić: Napredak ima izvanrednog trenera koji forsira agresivan fudbal i očekujem zahtevnu utakmicu
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

TSC GOSTUJE U KRUŠEVCU Lazetić: Napredak ima izvanrednog trenera koji forsira agresivan fudbal i očekujem zahtevnu utakmicu

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da očekuje zahtevnu i kvalitetnu utakmicu protiv Napretka i istakao da je njegova ekipa tokom nedelje pokazala dobru reakciju posle poraza u prošlom kolu Super lige Srbije.

"Gostovanja u Kruševcu su uvek vruća. Imaju izvanrednog trenera koji forsira agresivan fudbal i očekujem zahtevnu i kvalitetnu utakmicu protiv jakog protivnika", rekao je Lazetić, prenosi klub.

Posle poraza od Novog Pazara u prošlom kolu, fudbaleri TSC-a sutra gostuju Napretku u okviru šestog kola Super lige Srbije.

TSC trenutno zauzima peto mesto na tabeli domaćeg šampionata sa osam bodova, dok je kruševački tim poslednji sa jednim osvojenim bodom.

"Posle šokantnog poraza u prošlom kolu, presabrali smo se tokom ove nedelje. Igrači su na treninzima pokazali dobru reakciju i mislim da jedan poraz, koji je po meni potpuno nezaslužen, ne bi trebalo da nas remeti", rekao je Lazetić.

"Nema mnogo stvari koje treba da uradimo, osim da stvaramo šanse i postignemo gol, što u fudbalu i jeste najteže", dodao je on.

Lazetić je naveo da je predstojeća utakmica važna za obe ekipe i da će teren pokazati koliko su plavo-beli spremni da odgovore na igru protivnika.

I odbrambeni igrač TSC-a Nemanja Stojić je naveo da očekuje težak i zahtevan meč i istakao da se nada da će njegova ekipa u meč ući kako treba i odigrati ga dobro.

"Protivnik ima kvalitetan tim i dobrog trenera koji zna da namesti i motiviše ekipu. Biće teško igrati u subotu, ali naravno sve je na nama. Ako mi budemo oni pravi, ako budemo ušli u utakmicu kao protiv Pazara sa mnogo šansi, ali onih koje ćemo iskoristiti, mislim da ne treba da dovodimo u pitanje dobar rezultat", rekao je Stojić. Utakmica Napredak - TSC se igra sutra od 19.00 u Kruševcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track