LALATOVIĆ PRIČAO O MOGUĆNOSTI DA PREUZME PARTIZAN: Voditelj pitao kontroverznog trenera o KLUPI CRNO-BELIH i dobio BIZARAN odgovor
Foto: Starsport

NEZAMISLIVO

LALATOVIĆ PRIČAO O MOGUĆNOSTI DA PREUZME PARTIZAN: Voditelj pitao kontroverznog trenera o KLUPI CRNO-BELIH i dobio BIZARAN odgovor

Fudbal -

Nenad Lalatović je neko ko iznova uspeva da iznenadi javnost u Srbiji, a nedavno je govorio o stanju u Partizanu.

Dobro je poznat odnos crno-belih i kontroverznog trenera koji trenutno vodi Borac iz Banja Luke.

Gotovo bez izuzetka atmosfera proključa na utakmicama Partizana i ekipe koju vodi Lalatović, a kako su crno-beli trenutno u problematičnoj situaciji, trener Borca je dobio zanimljivo pitanje.

Gostujući u podkastu "Radio Sportbox", na Youtube kanalu "RTRS", voditelj je pitao Lalatovića da li bi nekada mogao da bude trener Partizana.

- Nema tih para. Iskreno. Zato što bih prvo razočarao moje sinove, mog oca, armiju navijača Crvene zvezde i ono što je najbitnije, razočarao bih sebe. Jednostavno, ne bih mogao nikada da vodim Partizan. Ne zato što ga mrzim... Odrastao sam tako u Crvenoj zvezdi da uvek pokušam da pobedim Partizan i oni su isto tako da pobede mene. Kakav bih ja to čovek bio... - rekao je Lalatović.

On je potom pokušao da pronađe situaciju u kojoj bi ipak postao šef stručnog štaba ekipe iz Humske, ali nije mu pošlo za rukom.

- Ne znam šta treba da mi uradi Crvena zvezda, da me nekako ponizi, da budem toliko razočaran i ljut, pa možda ni tad. Ne znam šta bi... Nemoguće je da se to desi - zaključio je Nenad Lalatović.

Nenad Lalatović
foto: Profimedia

Razgovor u pomenutom podkastu dogodio se nekoliko dana pre nego što je došlo do potpunog pucanja u Humskoj.

Atmosfera oko Partizana je već bila loša, a ispadanje od AEK-a iz Larnake potpuno je razbesnelo navijače koji su tokom i nakon revanša napravili niz incidenta.

Dan kasnije je smenjen Ilija Stolica, a iako je bilo očekivano da Savo Milošević ponovo preuzme klubu crno-belih, na mesto šefa stručnog štaba je stigao Gordan Petrić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track