TOTIJA ŽENA VARALA SA TRENEROM: Ilari neverstvom uništila 20-godišnji brak! Evo ko je njen novi izabranik!
Foto: Printskrin/Instagram

Šokantni detalji

TOTIJA ŽENA VARALA SA TRENEROM: Ilari neverstvom uništila 20-godišnji brak! Evo ko je njen novi izabranik!

Fudbal -

Legendarni italijanski fudbaler Frančesko Toti razveo se prošlog meseca od supruge Ilari Blazi posle 20 godina braka.

Popularni "Princ Rima" i poznata manekenka su bili jedan od najpoznatijih parova u Italiji i sinonim za beskrajnu ljubav i lojalnost. Toti je takav karakter pokazao i kroz odluku da celu karijeru gradi u Romi, odnosno da odbije velike ponude poput onih iz Reala.

No, posle dve decenije nestalo je strasti u vezi, pa je par posle nekoliko afera odlučio da ne bude više zajedno.

Italijanski mediji su Totija označili kao glavnog krivca za razvod jer su u februaru otkrili da je počeo aferu sa javnosti nepoznatom Noemi Boki. Međutim, ispostavilo se da je Ilari daleko pre imala "nešto sa strane". Zapravo, Toti se upustio u avanturu tek pošto je saznao za ženino neverstvo.

Popularni časopis "Chi" pisao je o "mladiću za kojim je Ilari doslovno poludela", a sada su u javnost izašli novi detalji o prevari kojom je Ilari podstaknula raspad braka.

Prema pisanju medija, Blazi je nameravala da započne vezu sa svojim ličnim trenerom, a jedan od uzroka rastave od Totija je taj što je "Il Capitano" pronašao kompromitirajuće poruke na telefonu njegove žene. Muškarac u kojeg se Ilari zaljubila je Kristijano Jovino, s kojim je pre više od godinu i po potajno započela aferu, verujući da se o tome nikada ništa neće saznati.

Italijan je personalni trener koji radi uglavnom između Rima i Milana i koji ima više od 50.000 pratitelja na Instagramu. Na društvenim mrežama prikazuje neka od svojih putovanja u Indoneziju, Mikonos, Ibicu ili Lađo di Komo, te redovito pokazuje svoju doteranu figuru prepunu tetovaža.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track