UVEK POSLEDNJA U GRADU SAZNAM... Oglasila se Mirka Vasiljević posle PROSTAČKOG ISPADA Vujadina: Ne ispravljam krive Drine...
Foto: Marina Lopičić

BURA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

UVEK POSLEDNJA U GRADU SAZNAM... Oglasila se Mirka Vasiljević posle PROSTAČKOG ISPADA Vujadina: Ne ispravljam krive Drine...

Fudbal -

Srpski fudbaler Vujadin Savić zbog objave u kojoj poziva na zabranu Parade ponosa u Beogradu, ušao je u žestoku raspravu sa jednom devojkom koju je prostački izvređao.

Ovim povodom oglasila se i njegova nevenčana supruga Mirka Vasiljević koja je istakla da nije mnogo upoznata da aktivnostima svog supruga u poslednje vreme, ali i naglasila da svako ima pravo na svoj stav.

- Ovih dana sam se sa Vujadinom čula više rutinski, u smislu: "Šta radiš, gde su deca, kako su deca", nismo razgovarali o drugim temama, jer sam ja bila više oko dece i posla - počela je priču Mirka za Pink.rs.

- Što se tiče medijskih objava, stavova i svega drugog, svako od nas ima svoj stav, pravo... Ja sam sa njim stupila u vezu kao sa momkom koji se meni dopao, ja sam se njemu dopala. Tada sam se već bavila javnim poslom, on takođe, i od samog starta sam postavila stav da on svoju karijeru u medijima vodi kako on smatra da treba, isto tako i ja. Zajedno smo, otac je moje dece i sve što treba da završimo i rešimo, to radimo u četiri zida, kako je osnovno i kulturno, kako bi trebalo. Za sve ostale stvari, ko šta prihvata da radi, šta piše u medijima... Konkretno, u ovom slučaju, ja se njemu ne mešam ni u šta što radi, što zahtevam da i on ne čini, kada sam ja u pitanju. Ja mu kod kuće kažem svoj stav, šta mislim da je okej, a šta nije, ali on će funkcionisati kako hoće - sam odgovara za sebe, i za pozitivno i za negativno - pokušala je da objasni Mirka.

venčanje, Miloš Ivanović, Dragana Džajić, Mirka Vasiljević, Vujadin Savić
foto: Vladimir Šporčić

Na pitanje ko je Vujadin Savić da bi bilo kome u Srbiji zabranio da šeta, u ovom slučaju pripadnicima LGBT populacije, glumica je rekla:

- Ne želim da ulazim u tu tematiku, da pravdam ili okrivljujem nekog drugog, a da to nisam ja. Nikada nisam davala demantije za svoju karijeru, a razne stvari su izlazile. Ne ispravljam krive Drine. Svako ima pravo na svoje mišljenje i svoj stav. To što se dešava na društvenim mrežama znate i sami da poslednja u gradu saznam... Za svaki komentar koji je on pisao, hvalio, svađao se, kudio, podržavao - pitajte njega zašto je to uradio, jer ja ne znam u tom trenutku šta je i zašto je to pisao. On odgovara za sebe, ja za sebe.

(Kurir sport/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track