NAIVNO PRIMLJENI DRUGI I TREĆI GOL! Zvezda prvi pogodak postigla uz dosta sreće, strelac Pešić: Treba biti na pravom mestu!
Foto: FK Crvena zvezda

liga šampiona

NAIVNO PRIMLJENI DRUGI I TREĆI GOL! Zvezda prvi pogodak postigla uz dosta sreće, strelac Pešić: Treba biti na pravom mestu!

Fudbal -

Strelac izjednačujućeg gola za Crvenu zvezdu je bio Aleksandar Pešić, koji ima iskustvo igranja u Izraelu, pa je bolje od ostalih znao šta čeka prvaka Srbije u Haifi, počev od teških vremenskih uslova, vruće atmosfere...

- Jeste bilo sparno, ali to nije izgovor. Kako njima, tako i nama. Krenuli smo malo panično, primili gol, pa okrenuli rezultat u našu korist. Znali smo da će da izađu visoko u drugom delu, ali im nismo odgovorili na pravi način. Malo naivno smo primili drugi i treći gol, ali predstoji u Beogradu - kazao je za TV Arena sport Pešić.

Povratnik u Zvezdu je uz dosta sreće dao gol, ali bi svakako bio mnogo srećniji da je ostvaren povoljniji rezultat.

- Imao sam još jednu šansu pored datog gola. Imali smo dve-tri situacije u prvom poluvremenu koje smo morali bolje da iskoristimo. Što se gola tiče, to je fudbal, treba biti na pravom mestu. Sreća je važan savetnik - rekao je Aleksandar Pešić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track