ČOVEK KOJI JE STVORIO VLAHOVIĆA STAO UZ PETRIĆA: Velika podrška treneru Partizana i fudbalerima pred utakmicu sa Maltežanima
Foto: FK Partizan

bratski

ČOVEK KOJI JE STVORIO VLAHOVIĆA STAO UZ PETRIĆA: Velika podrška treneru Partizana i fudbalerima pred utakmicu sa Maltežanima

Fudbal -

Pozvao je trener Partizana Gordan Petrić sve one kojima su crno-bele boje na srcu da se ujedine i budu uz klub u narednom periodu, posebno na večerašnjoj utakmici protiv Hamruna sa Malte (21.00).

Ljubomir Fejsa
foto: www.partizan.rs

Poziv je prvi prepoznao Ivan Tomić, nekadašnji sportski direktor i trener Partizana. Došao je u SC "Teleoptik" i sa prozora odgledao poslednji trening pred utakmicu kvalifikacija za Ligu konferencije koji je vodio Gordan Petrić. Time je Tomić pružio podršku svom prijatelju i igračima Partizana.

Ivan Tomić je tokom svog trenerskog mandata u prvi tim iz omladinske škole ubacio dvojicu tada golobradih mladića. Defanzivca Nikolu Milenkovića i napadača Dušana Vlahovića. Na obojici, Partizan je zaradio novac prodajom u Fjorentinu. Ivan Tomić o tome je govorio za Kurir.

Ivan Tomić
foto: Kurir

Nikola Milenković danas je najbolji igrač Fjorentine, dok je Dušan Vlahović prva zvezda Juventusa i jedan od najboljih napadača na svetu. Obojica su standardni reprezentativci Srbije i igraće na Svetskom prvenstvu u Kataru, pod komandom selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Gordan Petrić
foto: Starsport

Ivan Tomić sarađivao je sa Gordanom Petrićem 2007. godine, kada su obojica bili u klubu. Prvi kao sportski direktor, a drugi kao generalni sekretar. Obojica su kasnije bili u stručnom štabu reprezentacije koju je vodio Ljubinko Drulović, kao privremeni selektor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track