PUNA MARAKANA ČEKA IZRAELCE: Zvezda se pohvalila, već je prodato 35.000 karata, sever i jug u belom, istok i zapad u crvenom
Foto: FK Crvena zvezda

spektakl

PUNA MARAKANA ČEKA IZRAELCE: Zvezda se pohvalila, već je prodato 35.000 karata, sever i jug u belom, istok i zapad u crvenom

Fudbal -

Utakmica između Crvene zvezde i Makabija koja će biti igrana u utorak od 21.00 čas izaziva ogromno interesovanje kod navijača, a prodato je preko 35.000 karata.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Procena kluba Crvene zvezde je da će stadion biti rasprodat u naredna dva dana. Ulaznice mogu da se kupe na blagajnama, danas od 10.00 do 19.00 časova, dok će blagajne sutra raditi od 11.00 do 16.00 sati.

Cene su sledeće:

Zapad - 2.400 dinara

Istok - 2.000 dinara

Sever/Jug - 1.000 dinara

Crvena zvezda - Pjunik, Crvena zvezda, Pjunik
foto: Stefan Stojanović

Sezonske ulaznice važe za ovu utakmicu. Iz Crvene zvezde napominju da je prodaja karata stranim državljanima, kao i pokušaj ulaska na meč sa neovlašćeno kupljenom ulaznicom strogo zabranjeno.

Ono što je posebno važno za ovu utakmicu i za sve one sa ulaznicama je da se sprema velika crveno-bela koreografija. Oni koji imaju kartu za sever i jug treba na meč da dođu u belim, a oni sa ulaznicom za istok ili zapad u crvenim majicama, kako bi još jednom napravili atmosferu o kojoj će se dugo pričati.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track