SLAVA MU UDARILA U GLAVU! Bahata zvezda zahteva da se MESI IZBACI iz ekipe! Hoće da RASTURI argentinski klan!
Foto: EPA/Cristophe Petit Tesson

UZVIJUNUO

SLAVA MU UDARILA U GLAVU! Bahata zvezda zahteva da se MESI IZBACI iz ekipe! Hoće da RASTURI argentinski klan!

Fudbal -

Očajna atmosfera vlada u svlačionici Pari Sen Žermena!

Iako su na impresivan način otvorili novu sezonu, situacija u francuskom šampionu je daleko od idealne.

Mladi francuski as Kilijan Mbape je od potpisivanja novog ugovora sa Parižanima drastično promenio ponašanje, mnogo se osilio, pravi haos u svlačionci i to se nimalo ne dopada njegovim saigračima.

Mbape je pre tri meseca produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom na još tri godine, a za potpis je dobio neviđeno bogatstvo i ogromnu moć. Za potpisivanje novog ugovora dobio je bonus od 100 miliona evra, a zarađivaće nerealnih milion evra nedeljno. Međutim, to nije sve... Uz novac dobio je i brojne privilegije. Navodno, obećano mu je da će biti prva zvezda tima. Tražio je da izvodi jedanaesterce i da se igra maksimalno prilagodi njemu.

Postao je potpuno drugačija osoba!

Brazilski portal "UOL Esporte" otkriva da je od predsednika kluba Nasera Al-Kelafija tražio da skloni Argentince iz tima, na čelu sa Lionelom Mesijem, a smeta mu i to što su Ander Erera, Nejmar i Navas bliski sa argentincima Mesijem, Paredesom i Ikardijem.

Podsetimo, na meču protiv Monpeljea Mbape je pobesneo jer je Nejmar uskratio priliku da izvede jedanaesterac. Kamere su zabeležile njegovu reakciju dok je razgovaro sa Nejmarom i Mesijem. Dok je prolazio pored Mesija namerno ga je zakačio telom kao da je hteo da mu da do znanja ko je sada gazda u timu.

Francuski mediji su pisali da je sportski direktor Luis Kampos održao sastanak sa Nejmarom i Mbapeom odmah nakon meča. Francuz je bio besan kao ris po završetku razgovora jer je očekivao da će čelnici kluba stati na njegovu stranu, ali to se nije dogodilo.

PSŽ očito nije ispunio obećanja koja je dao i Mbapeu je pukao film.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track