LISICA DO KRAJA KARIJERE: Vardi produžio ugovor sa Lesterom do 2024.
Foto: Profimedia

VERAN KLUBU

LISICA DO KRAJA KARIJERE: Vardi produžio ugovor sa Lesterom do 2024.

Fudbal -

Fudbaler Lestera Džejmi Vardi produžio je ugovor sa tim klubom do 2024. godine.Ovaj 35-godišnji napadač je u maju obeležio 10 godina u klubu za koji je postigao 133 gola na 272 utakmice u Premijer ligi.

On je u sezoni 2015/16, u kojoj je Lester osvojio titulu, postigao 24 gola. Pored titule u Premijer ligi, Vardi je sa Lesterom osvojio FA kup i igrao u Ligi šampiona otkako je stigao na King Pauer stadion iz Flitvuda 2012. godine.

"Očigledno je da sam prezadovoljan", rekao je Vardi o produžetku ugovora.

"Kada sam čuo da je to ono o čemu klub razmišlja, postoja je samo jedna stvar koja će se desiti - da potpišem. Odluku je bilo lako doneti", naveo je Vardi koji je za Lester odigrao ukupno 387 utakmica u svim takmičenjima i postigao 164 gola.

Vardijev prethodni ugovor isticao je u junu 2023. godine, a ovog leta bio je povezivan sa prelaskom u Mančester junajted.

"Ovde sam dovoljno dugo da se osećao kao da sam deo nameštaja. Nastaviću da pomažem klubu koliko god mogu, bilo da je to gol ili asistencija, zbog toga sam ovde", rekao je Vardi.

Vardi je u sezoni 2019/20. osvojio Zlatnu kopačku u Premijer ligi sa 23 postignuta gola. Za reprezentaciju Engleske je odigrao 26 utakmica i postigao sedam golova.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track