KAKO JE ENGLESKI SUDIJA NA FINJAKA POKRAO ZVEZDU: Ovo je malo ko video, grub faul prethodio penalu SRNIĆA (VIDEO)
Foto: Starsport

grube greške

KAKO JE ENGLESKI SUDIJA NA FINJAKA POKRAO ZVEZDU: Ovo je malo ko video, grub faul prethodio penalu SRNIĆA (VIDEO)

Fudbal -

Engleski sudija Entoni Tejlor kumovao je prolasku Makabija iz Haife u Ligu šampiona, tako barem tvrde navijači Crvene zvezde.

Entoni Tejlor
foto: Starsport

Simpatizeri srpskog prvaka teško se mire sa eliminacijom iz Lige šampiona. Tako se pod budnim okom navijača Crvene zvezde našao engleski arbitar Entoni Tejlor.

Ako se pogledaju dva snimka sa utakmice između Crvene zvezde i Makabija, tačnije tri sporne situacije, vrlo je moguće da je Entoni Tejlor napravio grešku na štetu crveno-belih.

Entoni Tejlor
foto: www.crvenazvezdafk.com

Prvi sporni mnogo važan detalj za dalji tok i ishod utakmice desio se krajem poluvremena, tačnije kod penala za Makabi. Navijači Crvene zvezde tvrde, što vreme u uglu i pokazuje, da je prvi gol šampiona Izraela pao posle isteka nadoknade vremena, tačnije oko 49 minuta i 30 sekundi, iako je Entoni Tejlor trebalo da svira kraj poluvremena odmah nakon što je Milan Borjan odbranio penal.

00:17

Kako je engleski sudija na finjaka oštetio Zvezdu Makabi slavi Tejlora, na Marakani ga neće pamtiti do dobrom

Dalje, druga sporna situacija vezana je za sam kazneni udarac, tačnije ono što mu je prethodilo. U drugom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena čini se da je napadač Makabija Frantzi Pjero rukama u leđa gurnuo Slavoljuba Srnića i da je on zbog toga izgubio ravnotežu, podigao ruku i tako nenamerno zaustavio putanju lopte. Entoni Tejlor tada je trebalo da svira faul, a ne penal za Makabi.

00:13

Kako je engleski sudija na finjaka oštetio Zvezdu Makabi slavi Tejlora, na Marakani ga neće pamtiti do dobrom

I treća, poslednja sporrna situacija prema navijačima Crvene zvezde koja je uticala na tok utakmice desila se u 55. minutu utakmice. Osman Bukari, krilo crveno-belih, uputio je centaršut, a lopta je prema TV snimku pogodila u ruku desnog beka Makabija Danijela Sundgrena i tako promenila pravac. Tražili su penal igrači Crvene zvezde, međutim Entoni Tejlor ostao je bez reakcije, koja nije usledila ni iz VAR sobe, iako je bilo evidentno da se radi o opstrukciji igre.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track