NADALOVA TRUDNA SUPRUGA HITNO PRIMLJENA U BOLNICU: Prve vesti nisu dobre, mora na hitnu operaciju, RAFA OČAJAN
Foto: Profimedia

drama

NADALOVA TRUDNA SUPRUGA HITNO PRIMLJENA U BOLNICU: Prve vesti nisu dobre, mora na hitnu operaciju, RAFA OČAJAN

Tenis -

Prava drama odvija se u porodici Nadal. Čuveni teniser je u očaju, jer je njegova supruga Marija Ćiska Pereljo hitno primljena u bolnicu, u 31. nedelji trudnoće.

Ćiska Pereljo
foto: EPA

Informacije koje dolaze iz Španije, a tiču se zdravstvenog stanja supruge Rafaela Nadala su šture i nepotpune. Kako javlja "El periodiko", lekari u privatnoj klinici u Palma de Majorki Ćisku trenutno drže pod nadzorom kako bi se izbegle komplikacije.

Prema preporuci lekara Ćiska koja je u poodmakloj trudnoći trebalo bi da bude operisana po hitnom postupku. Na kliniku je primljena u ponedeljak, a uz nju su roditelji, kao i Nadalova sestra, Maribel, inače njena najbolja prijateljica.

Ćiska Pereljo
foto: EPA

Rafael Nadal nije u Španiji, pošto se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde se priprema za US open. Prema izveštajima španskih medija u stalnom je telefonskom kontaktu sa suprugom i članovima porodice.

Ako boravak u bolnici prođe kako treba i ne bude komplikacija, dolazak prvog deteta bračnog para Nadal, dečaka, poklopiće se sa proslavom, treće godišnjice braka, krajem oktobra.

Kurir sport

Bonus video:

02:48

NADAL IDE NA PATETIKU? Ne odgovara mu vreme meča sa Noletom PA POKUŠAVA DA MANIPULIŠE? Stručnjak otkrio kojim se izgovorima služi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track