LEGENDARNI DŽAJA SE OGLASIO POSLE ŽREBA: Teška, ali atraktivna grupa!
Foto: @starsport

utisci

LEGENDARNI DŽAJA SE OGLASIO POSLE ŽREBA: Teška, ali atraktivna grupa!

Fudbal -

Legendarni Dragan Džajić prokomentarisao je žreb za grupnu fazu Lige Evrope.

Džajić se osvrnuo na grupu H u kojoj se Crvena zvezda nalazi sa Monakom, Ferencvarošem i Trabzonsporom, istakavši da nema lakih rivala u Ligi Evrope.

- Uvek se komentariše kada je žreb u pitanju i uvek može da se kaže da je neko imao sreće ili nije, međutim, fudbal se igra svuda i svakog protivnika moramo da poštujemo. Ovo je teška i atraktivna grupa, ali i da sam mogao da biram protivnike, ne znam šta bih rekao, svi su sličnog kvaliteta. Moramo da igramo fudbal, da se dobro spremimo za to, a svaka evropska utakmica sa velikim rivalima je ogromno iskustvo za Zvezdu, kaže Džajić i dodaje:

- Jeste teško, ali Zvezda mora da igra i da pokuša da se domogne proleća u Evropi. Tu je i podrška navijača, kad su oni u pitanju, bar koliko pamtim u ovih 60 godina, oni uvek daju vetar u leđa i guraju dalje. Videli ste i u poslednjoj utakmici kakva je bila podrška i kad bi se samo oni pitali, mi bi uvek pravili dobre rezultate. Ne pamtim loše navijanje, uvek nam je ta atmosfera pomogla i siguran sam da će tako biti i u budućnosti - rekao je Džajić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track