ŽESTOK SKANDAL POTRESA SRPSKI FUDBAL Navijači Smedereva PSOVALI I ŠAMARALI svoje igrače! Maltretiraju ih a oni sve pobeđuju! VIDEO
Foto: Printscreen

bruka i sramota

ŽESTOK SKANDAL POTRESA SRPSKI FUDBAL Navijači Smedereva PSOVALI I ŠAMARALI svoje igrače! Maltretiraju ih a oni sve pobeđuju! VIDEO

Fudbal -

Srpski fudbal ne može bez skandala!

Težak incident obeležio je meč Srpske lige između Smedereva i Takova.

Navijači Fudbalskog kluba Smederevo nezadovoljni igrom i zalaganjem rešili su da u svom stilu očitaju lekciju fudbalerima.

Iako je njihov tim slavio rezultatom 1:0, najvatrenije pristalice Smedereva provocirale su i prostački vređale svoje fudbalere. Navodno su pali i neki šamari!

Počeli su da psuju igrače već u 30. minutu utakmice, a onda su u par navrata silazili sa svoje tribine i vređali ih pored terena. Sve je kulminiralo na kraju utakmice kada su umesto da slave pobedu nastavili da provociraju i šamaraju svoje fudbalere.

02:13

Navijači Smedereva prave haos

Zanimljivo, Smederevo je trenutno prvo na tabeli sa maksimalnim učinkom nakon tri odigrana kola, ali navijači nisu zadovoljni. Ovo je definitivno presedan u svetu fubala - navijaci maltretiraju svoje igrace iako su ubedljivo prvi na tabeli.

Ne dopada im se stil igre, pa daju sebi za pravo da iskaljuju svoj bes na igračima.

Bruka i sramota!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track