DELIJE GRME NA UPRAVU PARTIZANA PRED DERBI: Zašto su karte toliko skupe? Zašto nam branite unošenje koreografije na stadion?
Foto: www.crvenazvezdafk.com

zakuvalo se

DELIJE GRME NA UPRAVU PARTIZANA PRED DERBI: Zašto su karte toliko skupe? Zašto nam branite unošenje koreografije na stadion?

Fudbal -

Navijači Crvene zvezde Delije izdale su saopštenje povoodm 168. večitog derbija, koji će biti igran na stadionu Partizana, sutra od 20.00 časova.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Simpatizeri crveno-belih ogorčeni su na potez uprave Partizana, iz dva razloga. Prvi je visoka cenu karata za severnu tribinu, koju Delije popunjavaju, a drugi zabrana unošenja zastava, balona i kartona.

Najjeftinije karte su za severnu i južnu tribinu i za njih je potrebno izdvojiti 1.000 dinara. Za istočnu tirbinu cene se kreću između 2.000 i 2.500 dinara, dok je zapadna tribina nešto skuplja - od 2.500 do 3.000. Za ložu na istoku potrebno je izdvojiti 5.000, dok karta za ložu na zapadu košta 10.000.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

"Ovo pitanje smo postavljali pre mnogo godina i mislili smo da ga više nećemo postavljati, ali očigledno uprava Partizana nije još prerasla taj nivo iz prošlih vremena.

Po cenama karata za sutrašnji derbi prvo bi se reklo da njima ne odgovara publika na stadionu? Druga stvar koja je nama mnogo bitna i oko koje smo se borili godinama je ambijent i sve što ta reč nosi sa sobom! Ničim izazvano, FK Partizan zabranjuje unošenje koreografije koja se spremala za sutrašnji derbi i time direktno utiču na ambijent i atmosferu koja se retko gde viđa! Kome i zašto smeta zastava (šetalica), kartoni, baloni, zastavice?

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Na svakom derbiju je sve od pobrojanog korišćeno i nikada ništa nije zloupotrebljeno. U drugim okolnostima bismo reagovali za ovo, ali ovaj put nam je preče da pobedimo i da im odmaknemo na tabeli, ali da znaju svi da ove stvari više nikada neće ovako proći! Zato sada pozivamo sve Delije da dođu sutra u najvećem broju do sad i da nosimo naše igrače do nove pobede!"

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track