NOVI UGOVOR ZVEZDE I GASPROMA: Partnerstvo prošireno, crveno-beli zadovoljni saradnjom koja traje punih 12 godina
Foto: www.crvenazvezdafk.com

složno

NOVI UGOVOR ZVEZDE I GASPROMA: Partnerstvo prošireno, crveno-beli zadovoljni saradnjom koja traje punih 12 godina

Fudbal -

Ruski gigant Gasprom njeft i Crvena zvezda sklopili su novi ugovor o saradnji po kom će kompanija zadržati status generalnog sponzora kluba.

Zvezdan Terzić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Pored reklamne promocije brendova Gasprom njefta, sporazumom je predviđeno proširenje partnerstva u razvoju omladinskog fudbala i učešće ekipa Crvene zvezde u prijateljskim utakmicama sa ruskim klubovima.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je veoma zadovoljan produžetkom saradnje sa Gasprom njeftom.

- Crvena zvezda ima sponzora koji je bio uz klub u najtežim i najlepšim vremenima našeg postojanja. Kada je Zvezdi bilo najteže, uz nju je bio i Gasprom njeft. Podigli smo se, ustali i ponosno gledamo u lice Evrope sa 34. mesta na UEFA rang listi. Ne samo veličina naših kompanija, već i bratski odnosi naših naroda utiču na to da našoj saradnji praktično nema kraja - rekao je Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde.

Saradnja Crvene zvezde i Gasproma traje od 2010. godine, kada je ruski naftni gigant postao generalni sponzor šampiona Evrope i sveta iz 1991. godine. Saradnja je produžena na još dve godine, a Crvena zvezda godišnje od Rusa inkasira 5.000.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track