PETRIĆ POSLE KOLUBARE: Kockice su se složile, samo treba da nastavimo ovako!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

PETRIĆ POSLE KOLUBARE: Kockice su se složile, samo treba da nastavimo ovako!

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom protiv Kolubare u prvenstvu, da njegova ekipa nije zaboravila fudbal i da mora da nastavi dobro da radi.

"Posle utakmice sa Zvezdom, gde smo pokazali šta i koliko možemo, ovo je bilo opterećenje za nas i momci su pokazali kvalitet. Kockice su se složile, oni ne mogu da zaborave fudbal, samo treba da nastavimo", rekao je Petrić za televiziju Arena sport.

Partizan je u Lazarevcu pobedio Kolubaru sa 5:1, u utakmici 10. kola Super lige Srbije i ostvario četvrtu pobedu u prvenstvu.

"Mnogo zavisi od protivnika, ispunili smo ono što smo se dogovorili. Čestitam momcima i u četvrtak nas očekuje potpuno drugačiji susret", naveo je Petrić, misleći na utakmicu u Češkoj protiv ekipe Slovacko, u prvom kolu Lige konferencija.

Partizan
foto: Profimedia

Trener Kolubare Milan Đurđević rekao je da je njegov tim pokazao "previše respekta prema protivniku".

"Kada primite gol u prvom mminutu nema tu mnogo komentara. U sve tri akcije smo mi imali loptu, veliki respekt koji nisam očekivao prema Partizanu. Vratili smo se u 1:1 očekivao sam bolju reakciju, ali smo ostali smušeni bez svesti da ne možemo da igramo na taj način", naveo je on.

"Partizan je jako kvalitetan i potcenjen tim, polako im se slažu kockice, čista pobeda. Mi imamo problem sa velikim ekipama, čestitke Partizanu, imamo naše ciljeve i prioritete, pokušali smo, ali nismo uspeli, idemo dalje", dodao je Đurđević

Partizan je sedmi na tabeli sa 15 bodova iz osam utakmica. Isti broj bodova ima i osmoplasirana Kolubara, koja ima i dve utakmice više.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track