ZVEZDA I DELIJE ZOVU NAVIJAČE NA MONAKO: Sa barjakom na stadion, da Liga Evrope vidi spektakulranu koreografiju iz Beograda
Foto: www.crvenazvezdafk.com

svi na maru

ZVEZDA I DELIJE ZOVU NAVIJAČE NA MONAKO: Sa barjakom na stadion, da Liga Evrope vidi spektakulranu koreografiju iz Beograda

Fudbal -

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak od 21.00 čas očekuje utakmica 1. kola grupne faze Lige Evrope protiv Monaka na stadionu „Rajko Mitić“. Kako bi stadion izgledao spektakularno za ovaj meč i atmosfera bila jedna od onih za pamćenje klub je odlučio da ponovo pokrene akciju sa barjacima koja je na proslavi 33. titule oduševila zvezdašku javnost.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Navijači Crvene zvezde su na proslavi titule pokazali da je Crvena zvezda jedna velika porodica i uključili se u sjajnu akciju uz pomoć koje je popularna Marakana izgledala veličanstveno. Kako bismo naš klub još jednom predstavili u najboljem mogućem svetlu, poslali prelepu sliku u Evropu, ali i na pravi način bodrili crveno-bele na evropskoj premijeri u grupnoj fazi Lige Evrope u prodaju su pušteni Zvezdini barjaci koji će činiti centralni deo koreografije za taj duel - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Barjaci će se prodavati u Red Star šopu do početka utakmice po ceni 1.000 dinara, kao i na punktovima oko stadiona na dan meča sa Monakom. Rekviziti su izrađeni po motivima Crvene zvezde, prednjače boje kluba, a na određenim barjacima nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba čiji stadion nosi ime „Rajko Mitić“.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Apelu kluba pridružili su se i navijači Crvene zvezde Delije.

- Pozdravljamo inicijativu kluba da se na utakmici sa Monakom, prilikom izlaska igrača, zavijori što više hiljada barjaka naših boja, i pozivamo sve Zvezdaše i Delije da ponesu barjake. Кo ima da ponese, a ko nema da kupi ispred stadiona i time uvrsti u svoju kolekciju navijačkih artikala i Zvezdin barjak!

Da vidimo da li možemo da nadmašimo proslavu titule i napravimo još veći podvig kada su Zvezdini barjaci u pitanju! Neka Marakana ponovo bude crveno-bela - stoji u saopštenju Delija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track