DRAGOVIĆ UŠAO U ISTORIJU LIGE EVROPE: Postao je rekorder, a Zvezdin štoper imao je i originalnu poruku za NEMAČKOG SUDIJU!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

liga evrope

DRAGOVIĆ UŠAO U ISTORIJU LIGE EVROPE: Postao je rekorder, a Zvezdin štoper imao je i originalnu poruku za NEMAČKOG SUDIJU!

Fudbal -

Aleksandar Dragović ušao je u istoriju Lige Evrope. Defanzivac Crvene zvezde postao je rekorder tog UEFA takmičenja.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Aleksandar Dragović je protiv Monaka odigrao svoju 62. utakmicu u Ligi Evrope. Time je postao fudbaler sa najvećim brojem utakmica u tom takmičenju, od njegovog nastanka 2009. godine.

Fudbaleri Crvene zvezde nezasluženo su poraženi od Monaka (0:1), a Aleksandar Dragović je posle utakmice pričao za Kurir.

- Sudija je imao loš dan. Videlo se to, ceo stadion je video. Bio je penal za njih, ali mogao je da reaguje i kod faula nad Benom. Makar da pogleda snimak. Po meni, bio je katastrofalan - bio je iskren Dragović.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Na pitanje Kurira da li je nešto rekao na nemačkom sudiji Harmu Osmersu zbog nesviranja penala nad Benom, Dragović je uz kiseo osmeh rekao:

- Da leti dobro kući!

Analizirao je i utakmicu protiv Monaka.

- Ako igramo loše i vi mediji nas kritikujete, onda možemo isto tako da kritikujemo sudiju. Odigrali smo dobro, svaka čast momcima. Sada treba da se regenerišemo za nedelju i utakmicu u Novom Pazaru.

Slavoljub Srnić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Podržao je i Srnića koji je skirvio penal, a posle toga dobio salve zvižduka kada je izlazio sa terena.

- Srnić je mnogo dao za Crvenu zvezdu. Dešava se. Život ide dalje. Borio se, nemam kritiku za njega. Mi smo ekipa, kad pobeđujemo smo zajedno, isto tako i kad gubimo. Idemo dalje.

Dragović je zadovoljan kako su odigrali protiv Monaka, a posebno je istakao važnost utakmice s Novim Pazarom.

- Bili smo bolji, znamo da možemo sa Monakom. Nažalost, ostali smo sa nula bodova. Ponosan sam na ekipu. Isto tako moramo i u nedelju protiv Novog Pazara.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

O zvižducima Kataiju i Srniću sa zapadne tribine, imao je originala odgovor:

- Nemam komentar. Samo hvala Delijama i Severu!

01:40

Dragović posle utakmice protiv Monaka

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track