BOMBA NA MARAKANI! ZVEZDA DOVODI POJAČANJE: Bio na korak od Partizana, a sada se vraća u klub koji je napustio 2013. godine
Foto: Starsport©

TRANSFER

BOMBA NA MARAKANI! ZVEZDA DOVODI POJAČANJE: Bio na korak od Partizana, a sada se vraća u klub koji je napustio 2013. godine

Fudbal -

Pregovori između čelnika Crvene zvezde i Srđana Mijailovića su u toku, idu u pravom smeru, pa se uskoro očekuje dogovor i potpis ugovora.

Podsetimo, krajem prošle godine informacija da se Srđan Mijailović nalazi na radaru čelnika Partizana izazvala je ogromnu pažnju domaće javnosti. Kako kod navijača crno-belih, tako i kod simpatizera Crvene zvezde, posebno ako se u obzir uzme činjenica da je Mijailović dete crveno-belih.

Crvena Zvezda, Transfer, Srđan Mijailović
foto: Sasa Pavlic

Šampion Srbije će tako potpisom prvotimca Čukaričkog zatvoriti letnji prelazni rok, a Mijailović se vraća na Marakanu koju je napustio 2013. godine kada je prešao u Kajzeri. Odlazak sa Marakane nije prošao nepazaženo, pa je Mijailović zatražio raskid ugovora na štetu kluba.

Tužio je klub, dobio Crvenu zvezdu na arbitraži i uz skromno obeštećenje se preselio u turski klub.

U nekoliko navrata je bio blizu povratka na Marakanu, međutim navijači su bili ti koji mu nisu zaboravili "izdaju iz 2013", a sada ostaje da se vidi hoće li ga dočekati "raširenih ruku".

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track