MILAN BORJAN: Prvenstvo je prioritet! Na to moramo da se fokusiramo
Foto: www.crvenazvezdafk.com

REČ KAPITENA ZVEZDE

MILAN BORJAN: Prvenstvo je prioritet! Na to moramo da se fokusiramo

Fudbal -

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da njegova ekipa nije dobro izgledala na meču protiv Trabzona u Ligi Evropa i istakao da crveno-beli moraju da vrate svoj stil igre i dominaciju.

"Teška utakmica za nas, nismo dobro izgledali, bilo je dosta naših individualnih grešaka iz koje smo i primali golove. To ne sme da se dešava, pogotovo u Evropi, ali idemo dalje", rekao je Borjan posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u gostima od Trabzonspora sa 1:2, u utakmici drugog kola Grupe H Lige Evropa.

"Na nama je da se odmorimo dva dana i okrenemo prvenstvu, kako bismo se spremili za nastavak. Ako ovako bude, biće teško, prvenstvo je prioritet i vodi direktno u Ligu šampiona. Na to moramo da se fokusiramo, ali i da vratimo naš stil igre i dominaciju", naveo je golman Zvezde.

Posle dva odigrana kola u Ligi Evropa, Zvezda je poslednja na tabeli bez bodova.

"Imamo kvalitet i vrhunske igrače, ali nedostaje samopouzdanje, završni pas i još mnogo stvari. Treba biti realan i reći da moramo bolje od ovog. Zvezda je veliki klub i svi moraju da znaju čiji grb nose, te da na terenu pružaju i više od maksimuma", zaključio je Borjan.

Fudbaleri Crvene zvezde će u narednom kolu Lige Evropa dočekati Ferencvaroš, koji je trenutno lider grupe sa svih šest bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track