ŽIVE NA VISOKOJ NOZI: Neće vam biti dobro kada vidite koliko su novca Vanda i Mauro mesečno trošili u Parizu! OVO NIJE NORMALNO!
Foto: Instagram

ima se - može se

ŽIVE NA VISOKOJ NOZI: Neće vam biti dobro kada vidite koliko su novca Vanda i Mauro mesečno trošili u Parizu! OVO NIJE NORMALNO!

Fudbal -

Porodica Ikardi maksimalno uživa u svom bogatstvu.

Argentinski fudbaler Mauro Ikardi nakon dve godine provedene u Pari Sen Žermenu otišao je u turski Galatasaraj.

Mauro je teška srca pristao na smanjene plate, pa će tako umesto 10 miliona evra, koliko je godišnje zarađivao u Pari Sen Žermenu, u Galati imati "samo" 6,75 miliona.

Smanjenje plate stigurno je teško palo Mauru i njegovoj Vandi, pošto neće moći baš da se bahate kao što su to činili u Parizu. Naravno, ako žele da uštede neki milion.

Naime, Mundo Deportivo je otkrio koliko je fudbaler trošio mesečno novca u Parizu - radi se o neverovatnoj sumi! Mesečni troškovi kontroverznog bračnog para bili su nestvarnih 500.000 evra. Održavanje vila, privatne škole, luksuzni automobili, garderoba... sve to košta i to mnogo, a oni svakako nisu štedeli.

Inače, Vanda je menadžerka argentinskog asa i ona vodila pregovore između Pari Sen Žermena i PSŽ oko pozajmice.

Kontroverzna gospođa Ikardi je navodno postavila šest zahteva koje je turski klub morao da ispuni, kako bi njen dragi došao u Istanbul..

Turski mediji otkrivaju da su čelnici Galatasaraja bili šokirani kada su videli šta je sve Vanda tražila.

Vanda je želela vozača koji će Mauru i njegovoj porodici biti na raspolaganju 24 časa dnevno.

Takođe, tražila je ličnog kuvara i obezbeđenje koje će konstantno birinuti o njihovoj bezbednosti. Tražila je i da klub obezbedi hotel u kom će porodica boraviti do decembra, kada planiraju da se presele u kuću koju je takođe tražila od kluba. Na listi je i zahtev da se njihova deca upišu u škole koje je ona odabrala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track