KURIR SAZNAJE: Saslušan Dragiša Binić! Evo šta je rekao u tužilaštvu povodom nameštanja mečeva
Foto: ATA images

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU

KURIR SAZNAJE: Saslušan Dragiša Binić! Evo šta je rekao u tužilaštvu povodom nameštanja mečeva

Fudbal -

Nekadašnji član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Dragiša Binić saslušan je danas u tužilaštvu u vezi sa svojim saznanjima o nameštanju fudbalskih utakmica Superlige Srbije.

Kako Kurir saznaje, Binić u tužilaštvu nije rekao ništa konkretno o nameštanju utakmica o kojima je više govorio u podkastu "Sportlight".

Dragiša Binić
foto: ATA images

Podsetimo, posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uputilo je poziv za informativni razgovor Dragiši Biniću, bivšem članu Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, koji je bio zadužen za regularnost takmičenja, posle izjava o nameštanju utakmice.

Binić je prilikom gostovanja u emisji otkrio šta se sve dešavalo kada se on time bavio i rekao je da su svi bili u kombinaciji i otkrio jednu specifično nameštenu utakmicu.

"To sam video, utakmica u Subotici. Spartak- Radnički Niš Tu noć ja celu noć na telefonu. Objašnjavam da ne može to tako. Da sam dobio dopis. Tačan rezultat, kako ide rezultat. Suspendovaće nam ligu. Uništiće nas, nemojte da radite to", rekao je Binić i dodao:

Dragiša Binić
foto: ATA images

"Odem u svlačionicu, kod gosta, kod domaćina, kod sudije… Znaš koliko to njih interesuje? Oni to teraju tako I ja dobio sam i nekih, da ne pričam koliko sam prijava dobio. I na svaku reagujem. nisam uspeo. Dok nisam video da su svi u kombinaciji. To je tako maha uhvatilo, to je strašno", zaključio je Binić.

(Kurir sport/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track