ČARAPANI POBEDILI ARSENAL IZ TIVTA: Napredak na mini pripremama na Zlatiboru
Foto: FK Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

ČARAPANI POBEDILI ARSENAL IZ TIVTA: Napredak na mini pripremama na Zlatiboru

Fudbal -

Pauzu u prvenstvu Super lige Srbije, zbog reprezentativnih obaveza u Ligi nacija, Napredak je iskoritio za, dodatne, mini pripreme na Zlatiboru.

Čarapani su odmerili snage sa šestoplasiranim crnogorskim prvoligašem Arsenalom iz Tivta, bili ubedljivi i pobedili sa 3:0

Utakmica je bila prava, prijateljska i u granicama fer pleja. U prvom poluvremenu jedinu pravu šansu za Čarapane imao je Laban, ali je glavom prebacio loptu iznad gola, pa drugih uzbuđenja nije bilo.

U drugom poluvremenu Kruševljni su krenuli nešto ofanzivnije. Mrežu Tivaćana načeo je Đorđe Jovanović u 56 minutu, posle asistencije Šarića.

Bastajić je bio čovek odluke, prvo je u 62. minutu duplirao voćstvo Napretka, posle solo prodora, a zatim je postavii konačni rezultat 3:0 u 77. na dodavanje Čečarića.

Pobeda je mogla da bude i izražena i sa većim brojem golova, ali je Matić u 68. minutu pogodio prečku, a dva minuta kasnije, u situaciji “jedan na jedan” golman Arsenala je izašao kao pobednik. Na suprotnoj strani, odbrana Napretka je bila na nivou zadatka, pa Crnogorci ni jednom nisu bili u nekoj izglednijoj prilici.

NAPREDAK – ARSENAL 3:0 (0:0)

Strelci: Đ.Jovanović u 56, Bastajić u 62. i 77. minutu.

NAPREDAK: Savić, Rašković, Prijović, Projić, Bolha, Pantić, Stevanović, Laban, Šarić, Kočić, Đ.Jovanović. Igrali su još: Nikolić, S.Jovanović, Kerkez, Đeković, Bastajić, Putinčanin, Vukajlović, Čečarić, Mićin, Matić, Mršić, Krstić.

ARSENAL: Nikić, Manojlović, Todorović, Čelević, Rašo, Čavor, Mršulja, Mirković, Pepić, Bulatović, Muhović. Igrali su još: Došljak, Bakić, Dragićević, Mališić, Marković, Stašević.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track