MATIĆ ĆUTAO MESECIMA, PA BEZ DLAKE NA JEZIKU SPUSTIO LEGENDU! Srbin brutalno odgovorio Kinu: Uživo je fin, a u javnosti...
Foto: EPA/Tim Keeton, screenshot

NEOČEKIVANO

MATIĆ ĆUTAO MESECIMA, PA BEZ DLAKE NA JEZIKU SPUSTIO LEGENDU! Srbin brutalno odgovorio Kinu: Uživo je fin, a u javnosti...

Fudbal -

Legendarni fudbaler Mančester junajteda, Roj Kin, dobio je odgovor od Nemanje Matića kojeg je nedavno kritikovao.

Srpskom fudbaleru je za odgovor bilo potrebno nekoliko meseci od reči koje je čuveni Irac izgovorio u programu uživo.

- Matić priča 'ja idem iz Junajteda, super sam se proveo, Junajted će uvek biti u mom srcu, o da i Čelsi isto, usput i Benfika, ne zaboravite njih'. Ne mogu svi ti klubovi da budu u tvom srcu - rekao je Kin u aprilu 2022. godine.

Tokom intervjua za britanski "Tajms" novinar je upitao srpskog fudbalera da prokomentariše izjavu Kina.

- Imam poštovanje za ono što je uradio kao igrač ali trebalo bi da shvati da se fudbal promenio od tada. Ako sam igrao za Čelsi neću valjda reći da ih mrzim?! Hrabri ljudi su oni koji vam uživo kažu sve u lice. On je uživo prema meni uvek bio fin tako da me baš briga šta priča u javnosti. Znam šta sam napravio u karijeri srećan sam zbog toga - rekao je Matić.

Nemanja Matić
foto: EPA/Claudio Giovannini

On se potom osvrnuo i na način na koji je Kin igrao.

- Način na koji se on ponašao na terenu i igrao je danas u 70 odsto utakmica crveni karton. Ne možete da udarate ljude na terenu dok vas snimaju kamere i gleda ceo svet.

On je poručio i zašto je odlučio da ovog leta napusti Mančester i pojača Romu.

- Iskreno, bio mi je potreban neki novi izazov jer nikada nisam igrao fudbal zbog novca. Igram ga da bih uživao u njemu. Želeo sam da igram više i kada je stigao poziv od Žozea Murinja, bio sam siguran da sam doneo pravu odluku - zaključio je Matić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja