DEJAN STANKOVIĆ DOBIO PONUDU KOJA (NE) MOŽE DA SE ODBIJE! Dobiće ogroman novac pod jednim uslovom
Foto: Starport

Pred potpisom

DEJAN STANKOVIĆ DOBIO PONUDU KOJA (NE) MOŽE DA SE ODBIJE! Dobiće ogroman novac pod jednim uslovom

Fudbal -

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković prvi je pik da preuzme kormilo Sampdorije iz Đenove.

Sampdorija je smenila Marka Đampaola posle katastrofe od Monce (0:3) u minulom kolu Serije A.

Kako prenose dobro upućeni italijanski novinari, Stanković je u odmakloj fazi pregovora sa Đenovljanima.

"Posle teškog poraza od Monce, Sampdorija je odlčila da smeni trenera Marka Đampaola. Posle osam kola imala je samo dva boda, a utakmica protiv Monce bila je odlučujuća za italijanskog trenera. Favorit za klupu Sampdorije je sada već bivši trener Crvene zvezde Dejan Stanković, koji se čini favoritom uprave. Druge alternative su Andreacoli i De Rosi, ali šanse bivšeg veziste Intera sve više rastu", objavio je najpoznatiji italijanski fudbalski novinar Đanluka Di Marcio.

Kako prenose drugi novinari, Stankoviću je ponuđen ugovor do 2023. godine, sa opcijom produženja i veliki bonus u slučaju da Sampdorija obezbedi opstanak u Seriji A. Sampdorija je trenutno na poslednjem mestu sa samo dva boda iz osam utakmica i predstoji joj grčevita borba za opstanak.

U prethodne tri godine, Dejan Stanković je vodio Zvezdu, sa njom osvojio tri titule i dva Kupa, uz nastupe u nokaut fazi Lige Evrope, u dvomečima protiv Milana i Glazgov Rendžersa. Stanković će u slučaju dogovora sa Sampdorijom sesti na njenu klupu, na kojoj su sedeli i srpski stručnjacio Siniša Mihajlović (od 2013. do 2015) i Vujadin Boškov, koji je vodio njen tim u vreme najvećih uspeha u istoriji, od 1986. do 1992, a potom i u sezoni 1997/98.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track